, sekce: DVB-S přijímače |
|
Jaký sat. DVB-S server a k němu klient.Dobrý den, zase bych měl jeden dotaz. Pro dědu sháním nějaký sat. přijímač HDTV (to by měl být server) do kterého vloží karu ICE SKYLINK (již má koupenou) a propojí s Tv přes kabel HDMI a k druhé TV klasika by chtěl propojit druhý sat. bez karty (klienta) přes scart. Poradí někdo? Hlavně, aby to mělo irdeto čtečku, teda jestli něco takového existuje. Zatím tam má Opticum multiroom a nějak mu odešly výstupy na jednom tuneru a obraz je tmavej a písmena červené, druhej tuner jede OK. Dík za rady.Satelit amatér
|
Pacanda
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 121 |
|
|
RE: Jaký sat. DVB-S server a k němu klient.ziadneho klienta na Skylink nedavaj,nebude to fungovat..potrebujes dalsiu kartu |
fatter
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 31 |
|
|
@ fattertvé tvrzení není pravdivé.... pro někoho naštěstí a pro někoho bohůžel :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Jaký sat. DVB-S server a k němu klient.Nebudem sa hrat na slovicka.Treba teda popradit Pacandovi ake prijimace si ma kupit, nie mne pisat kto ma pravdu, ja viem ako to je. |
fatter
|
|
Jaký sat. DVB-S server a k němu klient.fatterse nauč psát a potom udílej rady Cvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 406 |
|
|
RE: Jaký sat. DVB-S server a k němu klient.ladinek sa nauc najprv radit a potom kritizovat pisanie. Vy dvaja mudrci ste este nic rozumne Pacandovi nenapisali, na to zjavne nemate. Tak sa na rovno vykaslite. |
fatter
|
|
RE: Jaký sat. DVB-S server a k němu klient.Jsem přehlédl, že tazatel by chtěl, aby to mělo čtečku irdeto. :O Tak sdílení na přijímači s licencovanou čtečkou irdeto, to opravdu ne.... :))) :laughing: Jedině že tazateli bude stačit přijímač s uni čtečkou, která zvládá karty ICE a některý i irdeto, tak těch je docela dost, i ta Ariva a spousta dalších to dokáže. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Jaký sat. DVB-S server a k němu klient.Konecne rozumna odpoved.Zda sa ale ze jediny kto tuto debatu nesleduje je Pacanda |
fatter
|
|
PacandaKluci děkuji a nehádejte se tu kvůli mě. Já jsem to sledovat nemohl byl jsem pryč. Tak to budu muset nějak vyřešit. S irdetem to nejde, jak jsem pochopil, ale jiné než irdeto nechci zkoušet, aby pak to vše fungovalo až to přepnou, děda je dost nevrlej a samosebou chce do toho dát co nejméně. Tak bude mít smůlu a bude muset koupit i kartu, když chce koukat.Satelit amatér
|
Pacanda
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 121 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|