![]() |
|
GoSAT GS7055 HDi ano/ne?Doporučili by jste tento přijímač pro starší lidi co si neumí pokaždé přelaďovat frekvence a zda-li je uživatelsky přívětivý?, použití výhradně na skylink či doporučení na jiný přijímač který si automaticky naladí nové/změněné programy,děkuji. |
lucanyb
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS7055 HDi ano/ne?ano kvôli preladovaniu ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS7055 HDi ano/ne?Myslim,ze je to vhodny stb,prave pro dane pouziti.Pozor vsak na starsiho fajnsmekra,ktery si bude chtit nastrihat nahrany porad v PC :) To bohuzel (pry diky SKYLINKU) nelze. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS7055 HDi ano/ne?Ja ho mam a som max. spokojny - na tych cca 2-3h sledovania TV tyzdenne bohate staci. Vadi mi ale, ze pri vymazani programov a vsetkych radii sa tam opat automaticky naladia Pisal som o tom aj do Skylinku a odporucili mi servis, kde mi odpovedali, ze takto to ma 7055 nastavene - mozno v dalsom update sa to moze zmenit.To je ale jedina vec, co mi na nom vadi - inak vyhovuje mi velmi dialkovy ovladac a aj v menu a OSD je obstojne - za 100€ dobra volba Zabudol som dodat, ze UPDATE stranka mi chyba - neviem sa nikde na webe na to dopatrat. Na krabici prijimaca bol link www.gosat.cz ale ten nefunguje - rad by som nieco poriesil s downgrade aby mi automaticky opat neukladalo uz vymazane stanice - v predchadzajucej verzii to myslim nerobili - neviem to na 100% ale myslim, ze vtedy som ten problem nemal - bohuzial, updatol sa automaticky do tyzdna, tak som si to nemal ako overit. |
majkoklim
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: majkoklimOd toho tam právě ta funkce je, že pokud si něco smažeš nebo se objeví nějaká nová stanice, tak se automaticky naladí, ale vždy se uloží na konec seznamu, takže to nikomu nemůže vadit. Tuto funkci by měl mít i nový LinkBox Mini HD, nahrávky jsou samožřejmě nepřenositelné...ale to je u Skylink Ready přijímačů normální. |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS7055 HDi ano/ne?Niektoré Ready majú možnosť vypnúť automatické dolaďovanie, ale potom si to musíš robiť sám - takže si vyber, buď bude autoamticky dolaďovať ale celý NIT/sieť Skylink/ alebo manuálne. Ale vtedy ti aj tak pridá všetky stanice z daných TP, takže ich aj tak treba vymazať. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS7055 HDi ano/ne?Vždyť se přihodí na konec seznamu, i tam ti tak vadí?Pak to můžeš vyřešit favoritním seznamem. Tam by se sami přihazovat neměly. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS7055 HDi ano/ne?sami.. :scared:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS7055 HDi ano/ne?Presne tak ako pise vador. Musis vypnut automaticku aktualizaciu programov, ale potom sa ti nebudu pridavat novo pridane programy, rozne zmeny frekvencii atd. Tak si vber R^ |
pistek73
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
GoSAT GS7055 HDi ano/ne?Já jsem to taky vyřešila favoritní skupinou a je po problému. Za ty peníze jsem spokojena a jsem ráda, že jsem se zbavila DIWAY 7000HD ten mně silně nevyhovoval. |
Zorka
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: GoSAT GS7055 HDi ano/ne?děkuji moc za pozitivní reakce, jdu ho rodičům objednat, dám mám Arivu 200 HD a to věčný přelaďování co skylink dělá mě už pěkně vadí, možná si objednám GoSAT GS7055 HDi rovnou dva a Arivy se zbavím |
lucanyb
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
![]() |