![]() |
|
LED PanasonicDobrý den, v rámci neustálé diskuze LCD/LED nebo plazma jsem položil i svůj dotaz, ale nebylo mi odpovězeno, tak to zkusím ještě jednou:Já mám trochu jiný problém. Jednoznačně preferuji plazmu, kterou mám doma několik let (Panasonic HD Ready). I rodičům jsme koupili podobnou Panasonic 94cm do jejich menšího bytu. Mám ale nyní problém s tchýní, která potřebuje novou TV, dívá se z cca 2m pouze na DVB-T. Bohužel Panasonic už přestal dělat plazmy s úhlopříčkou 94 cm. Nejmenší 42 palcová je už moc velká, ani se jí tam nevejde. Takže budu muset chtě nechtě jít asi do LED, 37 palců. Určitě bych chtěl Panasonic (alespoň kvůli podobnému ovládání jako mám doma a tedy možnosti radit "po telefonu" ;). No a jediná TV, která mi vyhovuje je Panasonic TX-L37E30. Nemáte s ní někdo zkušenosti? Anebo co byste mi doporučili? Díky |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: LED Panasonica co takto plazma Panasonic TX-P37X20, uz sa sice nevyraba, ale este pred par tyzdnami som ju kupil (mal som ten isty problem - potreboval som 94 uhlopriecku a som s nou spokojny), ked si ju zadas napr. do heureky, v par shopoch ju tusim este maju.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 507 |
![]() |
|
RE: LED Panasonichm, možná by se ještě někde sehnat dala, to je fakt. Ale zase mám strach z nějakého no name shopu. V těch co nakupuji já, už jí nemají |
jirka67
![]() |
|
RE: LED PanasonicTo budes mat tazke.Ine ako 37" nemozes,ine ako panas nechces a tam kde ho este maju bohvie dokedy sa ti nezda.Niekde musis ustupit.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: LED PanasonicTo budes mat tazke.Ine ako 37" nemozes,ine ako panas nechces a tam kde ho este maju bohvie dokedy sa ti nezda.Niekde musis ustupit.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: LED PanasonicTam jde spíš o to, že těch pár shopů co tuto plazmu nabízejí, jí stejně nemají, protože stránky neaktualizují. Tedy dovolal jsem se zatím pouze do dvou, u zbylých to vidím stejně |
jirka67
![]() |
|
RE: LED PanasonicNa jaře jsem v EW zkoumal Pan. E30E ve 42 palcích. Ve srovnání s Philips nebo Sharp byl obraz (pro mé oči)o dost horší. Ale má výbornou výbavu - pro babču možná až moc (mj. internet). Na jaře stála 20000, teď jsem ji viděl i za 12.000 v letáku EW. Vem babču do obchodu, ať se na ni podívá. Možná, že jí bude podání obrazu vyhovovat, pokud není moc náročná, což opačné pohlaví nebývá.. |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 472 |
![]() |
|
RE: LED PanasonicAk v ziadnom pripade nvojde viac ako 37" a to DVB-T je kvalitne nebal by som sa ano LCD,nejaky novsi model.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
ESPOSITONo tak jestli je obraz Pana E30E "o dost horší" než Philips nebo Sharp, tak to by ty dva přístroje museli mít obraz z nebes.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: LED PanasonicJoscer, ve srovnání s 5-ovou LED řadou Philips (cenově srovnatelnou) rozhodně - a šestková řada Philips má obraz z nebes. V tom EW byly Pan a Phi vedle sebe. Je přeci dost dobře známo, že Pan. na LCD (LED) kašle a preferuje plazmy. |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: LED Panasonic@ESPOSITO - mám Pan 42p. E30E taky jsem hodně srovnával,nevím s jakým modelem Ph jsi ho srovnával.Ale můj tip byl jednoznačný již s ohledem kromě obrazu i na DO - nebudu volit nějakých x kroků přes menu abych se někam dostal.Babča jistě celou výbavu využívat nebude ale já bych jinak nevolil.Finančně jsem na ni taky již dost ztatil ale to už je trend u novinek. Pan. ve 42p. E30 E jsem ještě ale nikde pod 15t.neviděl. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: LED PanasonicTo je vsetko pekne komu sa co paci ale pisatel jasne pise ze viac ako 37" je mimo debaty ,tak naco tu pisete o 42"?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: LED PanasonicO té 42 píšu, protože je přeci samozřejmé, že ve 37 palcích jsou výbava i panel stejné. Já ty Phi a Sha nikomu nevnucuji. Navíc chápu, že každý máme jiné oči pro vnímání TV. Mě se prostě jen zdá, že ten obraz u Pan E30E dostatečně "nezvoní", je takový průledný. Těch 11.990 (ve 42´) v EW jsem fakt viděl před pár týdny na vlastní oči. |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: LED PanasonicMy ji mame asi mesic, ale s mensi uhloprickou Panasonic TX-L32E30, tak jestli te neco zajima, tak se ptej... |
opous
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: LED PanasonicSorry, já nejsem ten původní tazatel, ale zajímalo by mě, jestli máš stejný pocit, že obraz je takový průsvitný, málo "hluboký". A co internet, rozbalíš flashvidea? |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: LED PanasonicTo s tím obrazem nedokážu posoudit,jestli máš ten pocit, tak se ten obraz vyladit dá (v menu je docela dost možností) máme to i na skylinku HD programy se mi zdají OK, ale meme TV u okna, a opravdu ti k tomu nereknu. Internet není otevřený takže bežné webové stránky nespustíš... |
opous
![]() |
|
re:Panasonicvím o prodejně, kde mají plazmu 37 skladem. |
peters
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
to opousJeště jsem zapomněl - dá se vypnout TV úplně? - tj. ne jako u Samsungu, kde je TV pořád ve standby. Díky za odpovědi. |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: LED PanasonicAno v pravo na boku je tlačítko úplného vypnutí. |
opous
![]() |
|
to peterskde ještě mají plazmu Panasonic 37? Díky |
jirka67