![]() |
|
jak na wifiPotřebuji radu,mám přístup k nezabezpečeným wifinám nepadaj a jsou velmi spolehlivé. Mám Zyxel router a chtěl by jsem to nějak připojit k Octagonu 918 HD aby mi šlo sdílení. Můžete někdo poradit jak na to? Už se mi nechce platit předražený net od UPC. Dík. |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
RE: jak na wifiTo je free wifi alebo len chudaci co nevedia ze je nezabezpecena ich wifina,lebo zlodejinu nepodporujem.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: jak na wifitřeba Diablo wi-fi a jedeš :laughing: |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: jak na wifigrower: Tys asi dneska pozřel vtipnou kaši, ne? Dřív nebo později zjistí majitel WiFiny, že tam má parazita a odstřihne ho. A pochopitelně ani nemáš kontrolu nad připojením, když někdo vytáhne WiFinu ze sítě, tak seš bez signálu. To je nejblbější možná cesta ze všech :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
@liquereSeš nějakej divnej,jedna z volnejch wifi je zrovna od upc,tak si ji měli zabezpečit,ne. Tak jaká zlodějina??? :laughing: |
grower
![]() |
|
RE: jak na wifiSmejes sa sam sebe,presne pre takyto postoj sme tam kde sme.Ak je to free o.k. inak je to obycajna zlodejina!Mozes to tocit a krutit ako chces,podstata je rovnaka ako keby si vyramoval barak.Alebo myslis ze by mali specialne pre teba robit zakony kde by specialne uvadzali tvoje meno,ze to plati aj pre teba? :))) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to:PitomecHej,taková možnost tu je vždy,že to někdo odpojí(třeba bude šetřit čezu),ale zrovna tak ti může spadnout legál net. Kujva já nic nekradu já to nazvu wifi free!!! Když nechceš poradit jak na to,tak se na tvoje zvrácené komentáře vys... OK. Dík. |
grower
![]() |
|
RE: jak na wifiHoši, kupte si bublifuk - malé potěší, velké uklidní :))) |
decmen
![]() |
|
grower/dávej si bachapřipojení na free wifi bez souhlasu pokytovatele je podvod. |
kalanagg
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
RE: jak na wifigrower: Možnost spadnutí legálního netu je v porovnání se zablokováním nezabezpečený WiFiny prakticky nulová. A jestli seš taková gramla, že se neumíš na nezabezpečenou WiFinu připojit, tak snad nemá smysl ani radit, že router musí běžet v režimu klient, protože stejně nevíš co to je :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: jak na wifiproto jsem mu napsal, ať do Octagona vrazí wifi Diablo a frčí mu to jak z praku :))) |
decmen
![]() |
|
RE: jak na wifiPani a dami, ja len tolko ze ked sa APcko tvari ze je siet nezabezpecena nezname ze to tak ozaj je! Napriklad trivialne overovanie MAC adries.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: jak na wifiVieme - aj ine veci medzi nebom a zemou. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: jak na wifiTak tak, ale "Pssst, nepritel nasloucha!" ;)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
Předraženejnet od UPC?Já bych ho bral všema deseti ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@liquereHej chlape,ty asi nečteš nebo jsi posunutej,psal jsem,že jsou free!!!!! Když nejsou zabezpečené tak jsou free. Jinak se do teho nes.. Pokud jde o varamování baráků,tak to děláš asi ty. Seš divnej,a píšeš koko.... Tvé názory jso na nic. No mám trošku času a už to fachčí i bez tvého IQ. Jo a tvůj nick se k tobě hodí!!!!!!!!!!!! Rv |
grower
![]() |
|
RE: jak na wifipo tech trablich s modulem pro kabelovku ji budes rusit ???odkdy plati , ze co neni zabezpeceny je free ??? to je nejaky novum ??? pro nekoho muze bejt free i s wpa, pac se tam taky dostane ??? a co treba casovej zamek ? jeste ze nektery hotspoty nejsou uplne (nevhodné slovo)ni :))) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
grower....Tebe som uz davno neodpovedal,tak preco sa ozyvas?Ved bud rad ze ti to ide.Ale neurazaj.To nic nema s IQ ,ale zjavne si pleties free a len nezabezpecene.Ale ved to casom zistis.. :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to:liquereJá ti nějak nerozumím,myslíš že upcíčko je tak blbé,že by to nechalo fachat více jak rok nezabezpečené. No a ještě jsem nenapsal,že jako identifikace této wifi je právě označení free,tak proto kradu? Ách jo,jsi dajaký unavený z roboty. :laughing: |
grower
![]() |
|
RE: jak na wifisshare a ještě na cizí net. to je bojový cvičení varšavský smlouvy :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
To:vortimondJasně,máš pravdu,ale když je free tak to máš jak v Globusu,ne? :laughing: |
grower
![]() |
|
To:vortimondHej,hele proč chlapci tady dělaj s tím připojením takové tajnosti? To jsou tak všici poctiví,kujva to ta republika dopadne...... :))) |
grower
![]() |
|
RE: jak na wifity chodíš i na oběd do regálů do Globusu?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
To:vortimondjasně,když to na mě přijde tak jo,vezmu ženu děti i příbuzný,sednem do mikrobusu a jede se (vydáváme se za bulharskej zájezd),ale to těm poctivím tady raději neříkej.ty to děláš jináč? |
grower
![]() |
|
bezpecnostakoze ja vela veci pochopim, mam jedneho takeho strasne velmi moc setrneho kamarata, zije v amerike a na obed si namiesto softdrinkov ktore sa k obedu priplacaju si dava studenu vodu do ktorej si vytlaci citron ktory je tam k dispozicii zadarmo do caju, caj (sacok) je tiez za tych 50c ako softdrink ale teda on ho nekupuje, okrem citronu si este da 2-3 lizicky cukru do tej vody a limca free je hotova! Z kuchyne ho uz managerka napomenula ze teda alebo si caj kupy a uziva aditiva do neho alebo nie ale on si zobral precitat xy stranovy stravovaci poriadok (tam su regule na vsetko) a nasiel tam ze tie aditiva ako cukor, citron podobne ako sol a kecup a pod nie su vyhradne k caju ci k hocicomu a su skratka free! Kolegovia ho nazvali lemon man. Manazeri odvetili ze zreviduju pravidla ale kamos vie ze tam to potrva rok kym si limcu pripravi free. Predtym kym priznal farbu ze to sladi, toto riesenie obhajoval ze je to zdravejsi, teraz ho uz len tesi ze ako vyie.ava so systemom.@grower len tak dalej, ze!? :(( |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
bezpecnostten predch nazov mal byt iny, teraz o bezpecnosti:tebe asi nevadi ze ak sa takto pripojis na susedove "free" wifi moze lahko sledovat az odchytavat tvoju komunikaciu, okrem URLs aj hesla v nezabezpecenej komunikaciu. Ty si vlastne nechaj ManIntheMiddle mozneho utocnika v cieli - samozrejme hovorime o pouziti inetu mimo sharingu... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |