![]() |
|
jak na wifiPotřebuji radu,mám přístup k nezabezpečeným wifinám nepadaj a jsou velmi spolehlivé. Mám Zyxel router a chtěl by jsem to nějak připojit k Octagonu 918 HD aby mi šlo sdílení. Můžete někdo poradit jak na to? Už se mi nechce platit předražený net od UPC. Dík. |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
RE: jak na wifia to mas odzkouseny ze te to tam necha pripojeny mesic bez vypadku ?? a ten tvuj router umi mod klient ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: jak na wifiGrower kasli na mna reaguj na ostatnych!Doteraz nevies kam sa pripajas,ak to naozaj je len nezabezpaceny sused tak ste sa nasli vo vasej oblasti.Jeden nevie ze je nezabezpeceny a druhy nevie ako ho zneuzit.. :laughing:Ale to podla tvojich reakcii ani nikdy nepochopis ze ide o princip.Tak sa napajaj kam chces a ako chces ale nestrapnuj sa. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: jak na wifiHehe aj ja mam nezabezpecenu wifinu a posielam nou celu zbierku virusov :laughing:Len zartujem........ R^ |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: jak na wifitak,jo.všici jste čistý skautíci a nikdy jste ani na okamžik nic nezneužili,každeej jeden z vás jede sdílečku,tahá data od souseda v compu máte taky určitě legál soft atd... jste parta zoufalců a když někdo chce třeba jenom radu tak ho vyfakujete,vaše začátky by jsem chtěl jednou vidět(určitě máte odpověď,že jste vše naštudovali),ale vypadne z vás akorát ho... :laughing: :laughing: :laughing: |
grower
![]() |
|
RE: jak na wifi-som cisty (vydis brbli a ti si sa urazal ked som ti to minule napisal)-nic a nikoho som nikdy nezneuzil, vsetky isli dobrovolne -sdilecku nejedu -sused taha data odomna -bezim na legalnich Ubuntu 11.10 alebo ako teraz na Windows8 alebo Android 3.2 -niesme tu ziadne parta +musim prvy krat suhlasit, su tu aj strasny zufalci -nevyfakujeme, niektory sme aj slusny +ano, niektory sme to nastudovali a niektory len trepu kadechodia +s kazdeho znas to ho.. musi raz za cas vypadnut Ber to z nadhladom, ked nejde o zivot ide akorat o to hov.. :))) Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: jak na wifiKdyz nekde u obchodu uvidis nezamcene kolo, tak is ho taky bez problemu vezmes, protoze je "free"?Ty zrejme patris k nesim neviditelnym spoluobcanum, tem jsou podobne nazory velice blizke. Rv |
Katikakus
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
@Katikakusaž uvidím u obchodu tvou manželku taky si ji nevemu i když bude asi free. tvé přirovnání je tak trochen (nevhodné slovo)ní |
grower
![]() |
|
to:Warderkonečně musím souhlasit,napísals to ok,skautíci by si to měli přečíst :))) |
grower
![]() |
|
RE: jak na wifi@Katikakus, to jsi mi připomněl ten cikánský triatlon. Pěšky jdou na koupaliště, tam si zaplavou a zpátky jedou na kole.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: jak na wifi@Tomik535 a grower to zjevne duvejrne zna, jako tak koukam |
Katikakus
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: jak na wifigrower: ty platis internet len kvoli sharingu? no to sme to dopadli :))) , a to na co sa pytas, cece neako mi nie je jasne co po nas chces, ak je to nezabezpecene, tak uz ti to musi slapat, zastav sa ak budes chciet vediet ako na zabezpecenu wifinu (j/k)nech sa dari, ahoj ;) ps: j/k = joke (translate.google.com) dekan Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@alfasexjak to říkáte vy skautíci,máte hold křišťálové koule,ale už trochen(translator google)nemyté...... :laughing: :laughing: :laughing: |
grower
![]() |
|
@Tomik535možná,že ten nick Katikakus,je rómský spoluobčan,či? |
grower
![]() |
|
RE: jak na wifi:-/ v podpisu to nemá..Nic proti němu :) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Tomik535jo ni proti nikomu,vše je ok :))) |
grower
![]() |
|
RE: jak na wifitak mi to nedalo a dle vaší rady študoval,i když jste můj dotaz ignorovali,tak jsem si pohrál z wifinou a routrem zyxel a v pohodě jsem se připojil na free wifi a sdílečka šlape R^ co na to zdejší skautíci? :laughing: :laughing: :laughing: |
grower
![]() |
|
RE: jak na wifiŽe každý strůjcem svého štěstí jest.... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
@polulinto teda jo,alespoň na tomto skautském fóru....juch |
grower
![]() |
|
RE: jak na wifiKlidně sis to mohl vyřešit sám i bez založení tohoto zcela zbytečnýho vlákna :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
@Pitomectvoj nick asi není jenom tvá volba....... :laughing: :laughing: :laughing: |
grower
![]() |
|
RE: jak na wifiNe, to vystihuje tebe samotnýho :))) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
@Pitomechůůůůůch,mi xxx,xxx ty jsi xxxText zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 12.11.2011, 19:07.47
|
grower
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |