Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Spatny prijem asi cca tyden - Skylink i Astra

Zdravim. Potrebuji tip a radu. Jsem od Ostravy a asi tyden se stale zhorsuje prijem. Nejdrive jen vypadky zvuku a pozdeji i obrazu (takovy ten kostickovaci sum) Nejdrive to zacalo na CT4 + CT1,2, a ted i Nova Sport i RTL apod. S pristrojem ani s antenou se nedelo nic. Sila signalu je kolem 90% a kvalita signalu je nejak kolem 50% ale to byla vzdycky a hralo to plynule. Co byste mi doporucili udelat ? Mam Mascom 1100cr a kartu stale puvodni CW.

mojmirus
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Spatny prijem asi cca tyden - Skylink i As...

Myslim že sa Ti posunula parabola,nastaviť na novo! ;)

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

Na to jsem myslel taky, ale na te strane skoro nefouka a je to pomerne napevno pridelano. mimochodem jake jsou optimalni hodnoty pro silu a kvalitu signalu ?

mojmirus

sto procent ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Skontrolovať parabolu,potom LNB, potom, F-konektory a nakoniec samotný koax, či nie je niekde zalomený, zlomený, napojený, spojka f-ková atd, tzv. vyločovacia metoda.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

mojmirus

Profíci mě zde sice rozcupou na kusy ale u MC 1100CR bývá běžná kvalita signálu u našich programů kolem 70%. Osobně si myslím že máš blbě jednak nastavenou anténu a jednak nějakou chybu ve svodu jak píše Tami.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

mojmirus

Prečo by Ťa mali profíci "rozcupovat"? Je to presne tak ako píšeš, vôbec nie je zaujímavé čo ukazujú "teplomery" na prijímači. Každý ukazuje inak, nie sú kalibrované ako merací prístroj.

Eman
Registrace: 4/2007

zkus jiný

přijímač na stejné místo,než si rozvrtáš parabolu a napiš jak to dopadlo R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

No tak to dopadlo "idealne"... Vcera jsem ho vecer vypnul ze site tim vypinacem vzadu a ted rano uz jsem ho neozivil. Sviti na Mascomu jen dvojtecka :((
Ted nevim jestli to bylo pristrojem (ale asi ano) nebo parabolou ci necim jinym. Tak a jaky novy misto neho , protoze opravovat se to asi neoplati

mojmirus

A co zdroj kondíky nafouklé jsou R^ ,je to korunová položka + práce

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

mojmirus

moje tušení se potvrdilo,dej to opravit a pojede zase spoustu let,nebo něco lepšího R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

No joo. bigj ;) byl to kondik . A jede to v pohode zase . Diky

mojmirus

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra