![]() |
|
Spatny prijem asi cca tyden - Skylink i AstraZdravim. Potrebuji tip a radu. Jsem od Ostravy a asi tyden se stale zhorsuje prijem. Nejdrive jen vypadky zvuku a pozdeji i obrazu (takovy ten kostickovaci sum) Nejdrive to zacalo na CT4 + CT1,2, a ted i Nova Sport i RTL apod. S pristrojem ani s antenou se nedelo nic. Sila signalu je kolem 90% a kvalita signalu je nejak kolem 50% ale to byla vzdycky a hralo to plynule. Co byste mi doporucili udelat ? Mam Mascom 1100cr a kartu stale puvodni CW. |
mojmirus
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: Spatny prijem asi cca tyden - Skylink i As...Myslim že sa Ti posunula parabola,nastaviť na novo! ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Spatny prijem asi cca tyden - Skylink i As...Na to jsem myslel taky, ale na te strane skoro nefouka a je to pomerne napevno pridelano. mimochodem jake jsou optimalni hodnoty pro silu a kvalitu signalu ? |
mojmirus
![]() |
|
RE: Spatny prijem asi cca tyden - Skylink i As...sto procent ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Spatny prijem asi cca tyden - Skylink i As...Skontrolovať parabolu,potom LNB, potom, F-konektory a nakoniec samotný koax, či nie je niekde zalomený, zlomený, napojený, spojka f-ková atd, tzv. vyločovacia metoda.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
mojmirusProfíci mě zde sice rozcupou na kusy ale u MC 1100CR bývá běžná kvalita signálu u našich programů kolem 70%. Osobně si myslím že máš blbě jednak nastavenou anténu a jednak nějakou chybu ve svodu jak píše Tami.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
mojmirusPrečo by Ťa mali profíci "rozcupovat"? Je to presne tak ako píšeš, vôbec nie je zaujímavé čo ukazujú "teplomery" na prijímači. Každý ukazuje inak, nie sú kalibrované ako merací prístroj. |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
zkus jinýpřijímač na stejné místo,než si rozvrtáš parabolu a napiš jak to dopadlo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Spatny prijem asi cca tyden - Skylink i As...No tak to dopadlo "idealne"... Vcera jsem ho vecer vypnul ze site tim vypinacem vzadu a ted rano uz jsem ho neozivil. Sviti na Mascomu jen dvojtecka :((Ted nevim jestli to bylo pristrojem (ale asi ano) nebo parabolou ci necim jinym. Tak a jaky novy misto neho , protoze opravovat se to asi neoplati |
mojmirus
![]() |
|
RE: Spatny prijem asi cca tyden - Skylink i As...A co zdroj kondíky nafouklé jsou R^ ,je to korunová položka + práceAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
mojmirusmoje tušení se potvrdilo,dej to opravit a pojede zase spoustu let,nebo něco lepšího R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Spatny prijem asi cca tyden - Skylink i As...No joo. bigj ;) byl to kondik . A jede to v pohode zase . Diky |
mojmirus
![]() |
|
![]() |