, sekce: DVB-S přijímače |
|
CanalSatDobry večer.chtel sem zeptat zda jde v emu ESPN America.Mam Argus vip. TNT SAT vše ok. děkuji. |
Imra
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 64 |
|
|
CanalSatAhoj mě jede v pohodě |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
|
|
RE: CanalSatNa Vip nejede |
Ota6
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 224 |
|
|
CanalSatNa Amiku 8000 jede ale na Azboxu elite jej nemůžu rozjet poraďte jaký soft nahrát díky |
kanon
|
|
Téma: CanalSatskautíci jsou zase poctiví?????? :laughing: |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
|
|
Téma: CanalSatkujva,mně tady křižujete,že kradu a když to tady louskám,tak si připadám jak ve snu,vo čem to tady vlastně je? jeden se zeptá na připojení wifi free a už krade a znásilňuje a druhej se ptá na ptáka a to je v poho... tak to nelze pochopit........ |
grower
|
|
Re:growerspam - https://www.parabola.cz/forum/rules/Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
haló growerJá si myslím že když žádá ptáka na cizí platformy tak je to v pohodě horší kdyby chtěl okrást naše platformy,stejně tady většina má buď sdílečku nebo dohraný karty tak o co jde myslím že o nic pokud si umí poradit nějak jinak jak se koukat na placený programy tak je to jeho šikovnost a myslím si že i tyto informace sem patří a o kradení nemůže být řeč měla by tu být svoboda k informacím i když by se jednalo i o naše platformy je tu přece fórum o pomoci a informacích ať už vedou k čemukoliv toť můj názor. |
kanon
|
|
RE: CanalSatale grower chce krást net a neumí to je evidentě líný si problematiku nastudovat sám chtěl by aby to za něho udělal někdo jiný. :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
to:satmamjá a krást net,když je free(vám to nějak nejde do palice),jo a satmane,by jsem rád viděl jak jsi ty všechno naštudoval :laughing: to by jsi měl hlavu jak pátrací balón,no a jinak to už jede na wifi dongle pre octagon,jo také jsem študoval a na rozdíl od skautíků doštudoval... |
grower
|
|
ESPN America.tato stanice jede vždy a pořád,kde si vzpomenete tak např.canál sat france jde běžně ve Viacces kodu a jede vše včetně HD programů na Thot družičce,mám to na AEGUS VIP,Jinak tuto stanici je možné brát Sirius,Hotbirdt Ska Italia,Polsat,atd.je toho ještě více ale nekoukal jsem. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE: CanalSatale za share musíš platit. buď se to dělá jako protislužba a nebo (u nás rozšířenější) jako předplatný :))) zatímco emu je freeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
ESP AmericaARGUS VIP,na CSAT19.2E,vPlug 1.0.2.13 jede v pohode. |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
|
|
Re:CanalSatNa Edision argus Vip ESPN America nejde,ide ale na Edision argus Mini...Mám ích doma,tak som to vyskúšal z Astra 19°E |
Stupava8
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 52 |
|
|
Stupava8Víš prdinec,jede OK,a i na více družicích.Jede i ASPN AMERIKA na 19E,ale to by jsi o tomto přístroji musel vědět víc. :8)Já zde nejem od toho,abych stále někomu radil::!!! Snaž se! :))) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
Stupava8Skusaal si aj vPlug? |
hajnalka
|
|
RE:Stupava8@Imra@Ota6Enem zo zvedavosti: Ide Vam ESP America?P.s. iskricka grower@pionier grower, sme po 89.roku nato,aby si nekoho urazal skautikom by si musel zjest vela spenetu. Ked Ja som bol iskricka,tak Ty si v otcovych vajcoch tancoval bulocka!!! :fuming: R^ |
hajnalka
|
|
@hajnalkaty vade,kolik ti je,ty borče?????????? :laughing: |
grower
|
|
re:hajnalkaMne na VIP to nejde napísal som to zrozumitelne,ale mám Mini tam je to bez problemov...Načo by som sa trápil s nejakým vPlugom,za prvé neviem čo to je ani ma to nezaujíma,nemám na to čas hladat to hodiny na internete..Na EA Mini mi to ide,ale aj tak ESPN A...nepozerám!nie je pre mna tam čo pozerat...Len som chcel napísat že na VIP mi to nejde...OK? |
Stupava8
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 52 |
|
|
Stupava8Argus Mini a piccollo ma vetsi podporu, hodne se jich prodava a proto se stale delaji nove SW, ktere uz obsahuji aktualni EMU. Argus VIP je drazsi, vetsi drzak, lepsi cip,lepsi obraz, ktery poznas na velke full HD TV, podpora je nizsi zejmena v kodech. Musis si sam pomoci jinak jak Ti radili vyse.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
|
|
ojoj1...už jsi v čechách?někde v prosinci jedu kolem tebe,že bych se stavil s medialinkem na test obrazu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|