![]() |
|
Katowice K51Tak jsem dnes otestoval, zda se mi nepodaří zachytit MUX3 z Katowic na uvolněném K51, ale bohužel, bez úspěchu, jen náznaky signálu.Pásmová Yagina 1,8m, sym. člen +/- Teroz 434, vzdálenost 98km, pseudo-přímá viditelnost, zastíněný Praděd, Frenštát p. R. Vaše zkušenosti? Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Katowice K51Miesto prijmu?Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Katowice K51Katowice analóg 8.kanál som chytal za bývalych čias aj v PD okrese.Tak isto aj TVP 1,2 a Polsat v UHF pásme.Digitál ten tu určite ani nepípne.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
Aleši,,barák stojí tak zle,že nemám možnost odskoušet ,katovice,krakow,opole ,czenstochova ap.,za to skrzyczne-jede v plné palbě-díky terozu už 3/4roku !!!/sem tam zachytím odrazy/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Katowice K51@letas -Místo příjmu Frenštát p.R - psal jsem to v úvodním příspěvku. S analogem to nelze moc porovnávat. Výkon K51 je pouze 2,5kW ND. @spyko - Škoda, že nemáš možnost testu. Skrzyczne je velmi vděčný vysílač pro tvou lokalitu, u mě však bohužel nepřijímatelný. Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Katowice K51@sypko-u mně Opole 34k ještě minulý měsíc značné výkyvy.Když vypli analog Nový Jičín 34k vše v plné síle.Ale zase Skrzycne mi jelo do té doby 100/100 ale nyní to dost pokleslo 60 síla a 40 kvalita i občas výpadek,nevím čemu to přisuzovat do ničeho jsem nevrtal. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: Katowice K51@Displej: Tady to máš vysvětlené, co se nyní na Skrzyczném děje:http://www.emitel.pl/strona-glowna/testy-mux-3-ze-skrzycznego |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 150 |
![]() |
|
RE: Katowice K5114.prosince uvidíme |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Katowice K51@cha-cha: nesleduji polské sránky děkuji za informace |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
to AlešAhoj súsede,myslím, že Katowice K51 bych ulovil ale potřeboval bych k tomu vypnout Praděd. K51 z Pradědu mám teď zarušen (předpokládám Katowicemi), přitom K53 jede komfortně. Ovšem mám silné podezření, že Praděd K51 nevysílá zatím stejným výkonem jako K53, nebo alespoň ne naším směrem. Na to jak jsou to blízké kanály je signál výrazně slabší (nejen tady, ale i ve ValMezu a jinde). Jinak jsem včera zkoušel Krížavu K52 ale bída, výrazně horší než když jsem zkoušel v létě při výluce Lysé (možná počasím..?), nicméně nepřijímatelné, takže musím zůstat při SK z Javoriny. Zkoušel jsi už Krížavu? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
![]() |