Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Digi 42E a 7E

ahoj, poradi nekdo jak je to s key na digi turk ? Našel jsem soft cam na sitel 16E ale z digi turk 42E jen řádek 06 viz:://www.new-key.net/irdeto.ht ,děkuji R^

zori
Registrace: 6/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi 42E a 7E

:))) hery už brzdi zase..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@hery_____

mne zase jede "vizour",ale i slivka není špatná" :))) :)))

@Casio asi tak,"starší verze" 2ss RS(2010) stála cca 1.5 po přepočtu na naše.Tady tahle i s přepravou bude cca za 2. :)))

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

$132,500
http://www.hennesseyperformance.com/hpe700-ls9-camaro.html

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Hery jses trapnej jako ty tvoje karticky co tady stale omylaš,a jako to že ti všechno šlape jak tady kazdymu podsouvs,sam vis jak to je ,do hospody uz radši nechodiš proto že se tam stebou nikdo nebaví,tak chodiš sem abys tady kecal nessmysli jakty to dovedeš přestan chlastat a nech se lečit bude o myt přínos pro toto forum

pifpaf
Registrace: 10/2006

zori už se vzpamatuj

jak Ti to mám jinak vysvětlit,prostě nemáš nárok!!!
sw DRAGON CARD JE pouze pro vyvolené,to musíš doplatit a máš to!!!
Kebab card to je vyjímka v irdeto,ale nejdou všechny programy,zřeba saklon 1,2,3, atd
Takže Ty něco chceš,a ono to není v těch SW co ty by jsi chtěl,Vždy se řiď dle toho co jede a pozoruj to!!!Jinak se ptáš zbytečně!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

pifpaf dej si otěrku

Je vidět,že jsi další trapný expert co tady oxiduje a nic nezná :laughing: já nepoptřebuji žádnou kartu,ani modul,a chodí mi vše v celém orbitu.
Od 53E až po 30W,je mi jedno jestli kodované nebo né,jede vše!To u Tebe asi není,tak sklidni hormon a běž spát!!!! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

hery ...

rad čitam tvoje prispevky ale uražať netreba nikdy a nikoho :)))

par32
Registrace: 11/2007

hery znam te natolik abych ti tady mohl oponovat proč tady stale kecaš nesmysli že ti všecho jede ,tak to řekni že maš šare a nenusiš tady kecat ty tvoje ožrale nessmysli stale dokola, ty tvoje kouzelne kartičky uz taky dosluhujou ,ale budeš to tady stale opakpvat do kola, nech se lečit,

pifpaf

par32 beru tvoji připomínku

Beru to od Tebe,ale oni jsou jak jatí,už asi nebudu tady publikovat,protože Ti pitomci něvědí už vůbec nic!!!
Vždyť jede vše na co si vzpomeneš třeba C+NORDIC,platforma HD 9E RUSKO ,celý viasat 4,8E,ŘECKO13E,TURECKO7E,kabelkiosk 9E,SKYDEUTCH 19E,Sky ITALIA 13E,France kabel 19E včetně HD 156 programů ,C+NL ASTRA1 a 3E i TV ORANJE v HD ,já nevím co Ti chomouti ještě chtějía to nemluvím o švýcarech,komplet na nových frekvencích v HD,nebo o BULHARECH na 23E v celé komplet nabídce!!!

hery

dejte už pokoj

kašlu na všechny a stahuji se do ulity,ještě mě z Vás nikdy v něčem neuměl nikdo poradit,jen kecáte blbosti!!!!!
čau :))) :))) :))) :))) :))) :))) za celých asi 3-5 let
a na Vaše problémy kašlu!!!dejte si je dohromady a na mě hoďte třeba kámen!!!!! R^

hery

RE: Digi 42E a 7E pro Heryho

Koukám na to co tu zase předvádíš...já myslel že tvůj den je pátek kdy máš špičku ale máš již obsazený celý weekend tu na Parabole(ale jen k tomu pivu,jestli piješ pivo z Plzně tak doufám že si ho voziš z Deutschlandu protože jinak lempáš hnusnej humus z Polska...cha cha :))) :))) :)))

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

Toto tu citat, tak sa mi zda, ze mam deja-vu. :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

jatej ses tak možna ty když se stahneš do ustrani tak to tomuto fofu jedine prospěje, protože ses trapnej a meleš tady stale jedno a to same do kola.přestan chlastat,a chod každou něděli do kostela,

pifpaf

skohy vážím siTĚ

Neurážíš,jsi ok a tak já jsem taky ok.
Rozjíždím 3 karty dnes,ta na DIGITURK vyběhla hned OK,ale zatím čekám až si naběhne na GAMA kartě C+NL z 25.10, který mě už jede na jiných kartách,a čekám,to bude ještě tak 2 hodinky co naběhne NOVA řecko,jinak má dnes den bez televize,na všech třech monitorech čekám nástup OK,proto asi už 4 piva.

hery

nedá mi nevyjadriť sa...

kedysi som čítaval od heryho aj rozumnejšie veci-rady okolo sat. príjmu,ale v poslednej doby je to iba chválenkárstvo,čo chytí a prd poradí...neviem prečo reaguje na príspevky,keď nechce poradiť ...nech sa radšej venuje svojím kartičkám a svojej "plzni" Rv ,myslím si,že toto fórum je vytvorené na to,aby sa napr. vedelo aj poradiť ,ale vychvalovanie sa (bez rady,návodu)iba zasiera sat. fórum... :crying:

happystud
Registrace: 10/2007

pifpaf tak koukej

S tím kostelem si trhni nohou,Ty jsi snad analfabet,že???
Kostel je úplně pěkná (nevhodné slovo)ita,která se stále chce prosadit v oblbování lidí,a jsou trapní,!!!!! :)))

hery

prosim tě uz se tady nevyjadřuj a jdi spat at vystřizliviš ,jestli chodiš po těch stavbach a hrajes si na bespečaka tak přestan kazat vodu a přestan chlastat plzen

pifpaf

pifpaf jsi vůl

A Ty už tady nic nepiš,protože nic z tohoto oboru neznáš a jen kecáš.Já zde přestanu psát jen kvůli takových chomoutum jako jsi TY, a teď abych to ukončil" Tomíku dej mi bánána" protože ten pifpaf je pitomec první třídy,(nevhodné slovo) a (nevhodné slovo) :laughing:

hery

Tak to jo Hery,rád bych Tě někdy viděl střízlivého,třeba na srazu kterej snad bude na jaře,pevně v to doufám tak se drž a nemel tolik kravin ;)

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

TOMÍK 535

Vyřaď mě z provozu,s Těma expertama se nedá diskutovat!! ahoj

hery

shoky nejdříve

přijeď, přesvědčíš se,a budeš mluvit jako dobrý sateliťák úplně jinak.Takhle už změnilo názor mnoho kouksků.
a tím končím dám si ještě jedno PLZEŇSkÉ

hery

hery kdyby jsi kolem sebe nemel lidi kteři neco vědi tak tady nic neznamenaš,akorat tady papouškuješ to co to někdo řekme a tim ses zajimavej a každej ti to tady žere,už jsem ti to řekl jseš trapnej,a zamysli se nad sebou,uz nejsi přinos pro tohle forum,

pifpaf

pifpaf ty nedáš pokoj,že??

S Tebou o tom diskutovat asi nebudu,neruš,koukám na všechny 3 monitory s třemi sat HD, nabíhají,načítají se,tomu Ty asi nerozumíš a nemůžeš rozumět,protože jsi to nikdy nedělal!!!
Karty pro providery Digiturk 7E,jedna již jede,další kartičku dnes již druhá nabíhá,rovněž ŘECKO,a Bulhary na 23E,dnes poprvé nabíhají,a čekám otevření,tak nemám čas se bavít s experty,kteří toto třeba ani nemají.

hery

Hloupost+IQ na spodní hranicí+ nějakej záhadnej komplex+ chlast do toho všeho...
A dopadne to tak jak tady čteme
Smutné chlap v důchodu co se chová jako když je mu 15 a přišel o panictví.
Chlape už toho nech je to hodně smutný !!

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

hery ses marnej chvástal který je zavysli na alkoholu,lituju tě.nebudu se tady srebou bavit o tom co viš a neviš ale když te tak tady pozoruji tak viš uplný h...o,meleš tady stale dokola to same a snažiš se byt zajimavej.uz s tebou nebudu stracet čas,az budeš neco vědět sam tak sem napis a nepapouškuj stale,ty notoriku

pifpaf
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra