Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Koaxial

Zdravim pani. Mam otazku,moze robit koaxial mam ho uz 2,5roku,restart primaca? Mozno je v nem nekde voda,nevim,presel sem ho cely,a nikde nacati neni.

jozef84
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Koaxial

Odpoj ho a? Těžký co? ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

asi ne. to dělá typicky nestabilní software. "windows beta" efekt :)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

zkrat může.

Tomik535

To asi ne softvare. Mel sem ho vcil 2 tydne v servisi,aj v prodajni ho meli pul dna zapli a nic. Zadna chyba tam neni,aspon podla servisu. Vcera sem ho donesel dom,a uz mi asi 4krat restart. Ariva 200hd.

jozef84

Tak bohužel u tohoto luxusního stroje to může být softem i HW. :)

Tomik535

Ja to skôr vidím ako odfláknutý servis. Skúšajú koľko vydržíš. Každá oprava niečo stojí, je lepšie odbyť zákazníka vetou "závada sa neprejavila".

majoSk
Registrace: 6/2007

u tohoto stroje bych nejdřív hledal příčinu v tom stroji :laughing: kabel až naposled

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Tak nevim,ci odflakli servis,alebo fakt ten koaxial.

jozef84

daj mu soft ale predtym neš mu daš soft daj tovarne nastavenie a po softe zase tovarne nastavenie a seting urob ručne pripadne aspon ak sa ti nechce robyť ručne tak nedavaj z inej verzie softu .No može byť aj odflaknuty servis a v zdroji vyschnuty nejaky kondik pripadne bez kapacity vylučiť sa to neda ;)

jopo166
Registrace: 1/2009

Mam tam aj inaci firmware,prvy tam byl 1.07b1,ja sem tam potom daval 2.14b2,a v servisi mi tam dali 2.15b5.

jozef84

A este sem si vsimel,ze nekedy tak cca 2krat za pul hodiny,blikne predny displej.

jozef84

No však práve ten 2.15.B5 je nestabilný, ale zaujímavé, že nie u každej Arivy. Treba dávať softy cez RS 232 do Arivy, niektorým sa USB nepáči:) A ja mám tam 2.14B2 a v pohode všetko šlape ako má, vrátane EMU. A včera som dostal do rúk Ariva 202E, nahodil som tam soft patch, keď som naladil programy v kóde BISS a keys boli v softe, okamžite sa začal stroj reštartovať stále dokola. Po vymazaní programov v kóde BISS ide všetko OK.:) dobré, nie?:)

vw1
Registrace: 1/2006

To je dobre. Ja sem tam take dal 2.14b2 ale cez usb,lebo ten kabel nemam,a po natahnuti firmware,sa zamotala do nekonecneho restartu.

jozef84

Už ti nepomôže nič, len továrne nastavenia a dať tam originál soft bez patch, ale cez kábel RS232, potom tam môžeš dať aj ten 2.14B2.patch. Cez USB už neurobíš nič, nekonečné reštarty sa odstránia len cez kábel.

vw1
Registrace: 1/2006

Ten kabel nemam,tak to nespravim. Mozu to tak max. zanest zase na reklamacku. Alebo keby nekdo chcel,mozu ju nekomu po dohode prodat. Kupovana je 02/2011

jozef84

@ vw1@ vw1

já to taky narval do 202, šlapala normálně, pak když jsem ji vypl a po několika hodinách zase zapl, tak už mi jenom na displeji napsala ASH a bylo to :))) jo rs232 je u tohoto super stroje nutnost jako v autě autolékarnička :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

o.k. Neni tady nekdo z okoli skalice,kdo by mi tam natahel firmware cez rs232?

jozef84

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra