![]() |
|
Golden Media 9080chcel by som sa poradit ci sa oplati kupit tento hd prijimac jeden znamy mi ho odporuca tak neviem hlavne neviem ci sa da nahravat v nom cez usb vo formate NTFS alebo v akom formate nahrava teraz mam showbox ale nahrava mi to v takom formate ze v pocitaci mi to nevie prehrat a este neviem ten golden ze jaky ma vystup zvuku ci stereo,dts alebo 5 plus jedna.. |
nORIK
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
RE: Golden Media 9080Nahrávat na HDD s NTFS se sice dá, ale prakticky je fuk jestli FAT32 nebo NTFS, protože záznam se stejně dělí po 4GB bez ohledu na souborový formát připojenýho HDD. Navíc jsem zjistil jednu věc a sice, že pokud se nahrává na NTFS a vznikne víc souborů, jenž se následně spojí v PC, tak v místě spojení to je poznat (není to plynulý). Při nahrávání na FAT32 je všechno v pořádku. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Golden Media 9080Pročti si sekci na abforu tam je info habaděj. ;) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Golden Media 9080A nebo linuxový golden... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 671 |
![]() |
|
37=LED TVPoprosil by som o radu pri kupe 37"led tv.Pochodil som veľa obchdov a každy predajca tvrdi niečo ine.Preto kto ma nejake skusenosti,nech poradi.Určite sa najde viacej takych ,ktory ppotrebuje poradiť a ocenia tento prispevok.Použivam skylink a aby mal čo najlepši obraz na SD.Vopred dakujem za serioznu radu. |
baracka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: Golden Media 9080Nějakýho Samsunga, ono je to dneska skoro jedno v tý velikosti. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
![]() |