![]() |
|
Vantage HD-1100 + monoblockSoused si místo starýho Openboxe X-820CI pořídil Vantage HD-1100S. Na parabole má monoblok quad. V přijímači má na výběr scanovat Astru 1E-2C nebo Astru 1D-3A. Chce naladit Skylink tak vybere Astru 1D-3A, ale koukal sem, že mu to hledá stanice jak RTL , Taquilla atd. ale žádnej program z nabídky Skylink. Když připojí zpět Openbox tak mu programy Skylinku najde. Zkoušel jsem Vantage doma proscanovat Astru 1D-3A a programy Skylinku to najde. |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: Vantage HD-1100 + monoblockTak je potrebi v prijimaci prehodit DiseQc u obou druzic.Monobloky od vyroby mivaji obe moznosti prirazeni DiseQc k prislusne druzici,respektive "krku" s LNB. Zprvu jsem se setkal s hodne monoblakama,kde nesilhajici stredovy LNB (tedy v nasem pripade 23,5°E) mel DiseQc 2=B a silhala 19,2°E DiseQc 1=A.Postupne jsem narazil na opacne apojene DiseQc. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Vantage HD-1100 + monoblockMá ve Vantage špatně nastavený port DiseqC pro Astru 1D/3A. Je tam třeba nastavit DISEQC2, nyní tam má bud DISEQC, neno DISEQC Vypnuto. Ničím jiným to nebude.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
sorry oprava...DISEQC1, nebo DISEQC Vypnuto....On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Vantage HD-1100 + monoblockJo máte pravdu u obou družic je nastaveno DiSEqC vypnuto. Teď není doma tak to nemůžu vyzkoušet :-/ |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
![]() |