Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Vložte delší NADPIS

Může někdo vysvětlit tuto novinku? Sice jsem se již jednou dnes zeptal, ale asi Tomik535 neměl čas odpovědět.
Je totiž krásně vidět jak se to obchází pomlčkama a tečkama, tak mně jen zajímá, proč to tak je nutný.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vložte delší NADPIS

A mi vrtá hlavou ten žluťák dole ,stejně si každý píše co chce :)))

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

@kuba_____

ty máš ale starosti...Proč nenapíšeš přímo do redakce? (hned vedle Black List položka "připomínky webu").Nemusíš to tady zasírat kravinama... ;P

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Kuba bude mít radost, neboť došlo k některým změnám v diskusi - minimální délky textů v poli Nadpis.

Jak správně poznamenal jamess96, připomínky k webu můžete psát do jiného formuláře, případně rovnou na e-mail.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

no nevím jestli je to změna k lepšímu :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Jen doplním info i pro ostatní, pokud je pro někoho omezující a zdá se mu, že ho někdo nutí psát do pole nadpis odpovědi 7(nově 4) znaky, opravdu se tím nemusí zatěžovat a nepsat do tohoto pole nic. Název se od nepaměti doplní automaticky.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Pokud jsem někoho dotazem urazil, tak se omlouvám, ale asi nebyl dotaz od věci, když tak rychle došlo ke změně.
Vážená redakce, napsal jsem to sem na radu admina Tomik535. https://www.parabola.cz/forum/reply-501131/ V uvedeném vlákně jsem se také zeptal a zakládat nové jsem nechtěl, ale admin, i přes to, že ve vlákně komunikoval, tak na můj dotaz nereagoval. Tolik na vysvětlenou.
Redakci děkuji. Kuba.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

už neví

jak se zviditelńovat tak se zviditelňuje psaním nesmyslů-že by to byl pozůstatek řádné dovolené?taky se to dá kvalifikovat jako spam. :laughing:

slávista
Registrace: 11/2010

slávista

Máš snad dajaký problém? Spam? snad tvůj, ne?

kuba

nemám -

na rozdíl od tebe tady nemám žádný spam, protože já se zeptám přes mail redakce když bych se ptal na takovouto ptákovinu-spíše bych se styděl to tady psát/proti gustu žádný dišputát/ a nedělám tady divadlo a ze sebe jako ty "inteligenta" bez dalšího komentáře jelikož jako obvykle ty! máš jako vžy pravdu ;P

slávista
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra