![]() |
|
VU+uno - Dreambox 7020HDVedel by niekto odborne porovnat tieto dva prijimace ? V com je Dreambox lepsi, ze stoji raz tolko nez VU+ ? |
bobanski
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 135 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
chudáčkuale já si nezačal,ty jsi mě začal urážet R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
pierrepetrTy jsi ale začal urážet jiného. Tak jak jsem ti to vkládal do příspěvků. Urážel si více lidi. Není to o nic jiná urážka než ta moje.Já jsem sem dnes přišel a byl jsem zděšen tvými příspěvky a ne jen tvými. R^ :laughing: R^Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
Magicialtak vážně,jestli je to možné,uvidím z tvé odpovědi,tady se někdy témata změní rychle v osobní vzkazy,my co jsme tady déle a chodíme sem denně jsme na to zvyklí,abys poznal ,kdo je co zač pochopíš,když si diskuzi přečteš alespoň rok zpět,pokud sem někdo vleze poprvé a vytrhne jeden příspěvek ,může to být zavádějící a vyvolávat různé reakce,měj se hezky a dobrou noc R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrJá sem chodim už roky, když zde byli odborníci, ale pak tato stránka ztrácela. Dobrou noc.Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
Magicialmáš pravdu,jde to do kopru,ale i my dva jsme k tomu dnes přispěli,až sem vleze zítra nějaký nový,bude se divit ,co se probírá na satelitní diskuzi a možná mě ,nebo tebe bude urážet,protože nás bude znát jen z těchto příspěvků R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
DiskusiaMládenci, skúste písať to, čo by ste boli schopní povedať inému priamo do očí.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |