Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Modrá karta Skylink

Dobrý den, před půl rokem jsem měnil kartu v rámci akce výměna, takže mám novou kartu Inderdeto. Stará karta mi zůstala. Dnes jsem ji náhodou zkusil vložit do přijímače a funguje. Najel jsem na Skylink na kontrolu karty a ukázalo mi to, že karta je neregistrovaná, avšak stále funguje. Chci se zeptat, čím to je. Je to už půl roku.

venca263
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Modrá karta Skylink

mám to isté,alemne už prestali ísť stv 1,2,markíza, doma, ostatné šlape, české programy, joj plus.Môj názor je taký že ti to pôjde pokial sa nezmenia zápisy či čo, ako bolo naposledy, nové zápisy už asi nebudú reagovať na tú kartu a tým pádom budú vyradené programy na karte a aj samotná karta.Toto je moj názor, ak som niečo napísal zle alebo nejako smiešne tak PARDON. :))) ak sa mýlim beriem späť a poteším sa aj ja ako sprevádzkovať starú kartu aby mi šlapala. :lookaround:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

""""a poteším sa aj ja ako sprevádzkovať starú kartu aby mi šlapala.""" No nechcem niečo len tak sem vypisovať,čo a ako s touto kartou,ale pre podrobnejšie info.skús na AB-fóre napísať SS pre nicka vlado ucho?Len ak ti to stojí za to?Ale pre istotu tú kartu čím skôr z STB vytiahni,OK?

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Vlado ,abz si nedostal cez ucho,zasa si objavil teplu vodu.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra