![]() |
|
Formát 4:3 na plazmě 16:9Zdarec. Na CRT mě s*r*a*l formát 16:9 a černé pruhy nahoře a dole. Teď mám plazmu LG a můžu si vybrat buď doširoka natáhlý ksichty s roztažením 4:3 na 16:9, anebo svislé pruhy. Problém je v tom, že ty pruhy jsou šedé(ne černé). Dá se nějak nastavit, aby ty okraje byly černé? Dík. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Formát 4:3 na plazmě 16:9To je uplne jedno vsetci vyrobcovia odubavaju a kvalita je uz minulost.Vsetko je len marketing a bolboardy.Trhove hospodarstvo su kopance skapinajuceho kona je to otazka casu kedy sa to zosype.Zit a produkovat na uvery ,pozicky sa do nekonecna neda.Ako su zrazu posraty ked preniklo ze samsung uvazuje o odchode zo slovenska do rumunska!Hlavne ze sme vsetci prispeli na ich podnikanie,len tak dalej!Treba volit panackov co budu pritahovat investorov za miliony podpory z rozpoctu a ked vyprsia danove a ine prazdniny a konecne by zacali vracat statu do nich investovane peniaze sa spakuju a idu inde.Este nenarodene deti budu takto pocivat o utahovani opaskov a makroekonomike...... :laughing: :bomb:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@hobono jo.Tak nějak! V 95´ jsem si pořídil tehdá super Vhs reokordér Panasonic nv-hd 100 . Bylo to super "video",ikdyž nemělo stereo "východní normu".Neběželi prostě cz kanály ve stereu.Sk a rakouské běželi normálně.Běželo mi bezchybně skutečných 6 let.Pak jsem ho odstavil.Ale známí si koupil před 3lety video od téhle značky a ouha.Začala se "srát" mechanika na vysouvání kazety.Tak mu ho vyměnili a věř nebo ne.To samé se stalo u toho kusu!!! Přesný typ si ale nepamatuji jen to,že bylo stříbrné a ůdajně 6hlavé.Ale ani jedno nevydrželo více,než jeden měsíc.Sice to není tv,ale už mám prostě na tuhle "značkou" také svůj názor.Prostě v 90 letech super a v současné době Rv_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
jamess96přesně,video Panasonic za 22 500 kč,rok 1996,ještě před rokem jelo dennodenně skoro nonstop,děti a krteček,po 14ti letech odešla hlava,není divu,to byla značka,dnes hnus fialovej,ale za to můžeme my sami,protože tlačíme nepřímo na cenu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@pierrepetrty si ho měl taky? Nééé!!?? Ale já ho sehnal v dubnu 2005 za 20800.:-D Dost často jsem natom využíval tu "střižnu"-na tu dobu neuvěřitelná věc.Kolečkem jsem projížděl po snímcích a střihal záznam.Střih nebyl vůbec poznat a nebo i funkce "vkládání obrazu" byla vynikající.Moc jsem si s tím videem užil! A pointa všeho? Prostě to vše "hraní" si s ním vydrželo skutečně vše.Oproti těm posledním šuntům to bylo super video!!!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
mám hododnes,ale už ve sklepě,za hlavu chtěli 6500kč R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@pierrepetrty jo - za tvoji? :laughing: :laughing: :laughing: Nééé,to je ale docela dost penízků + práce k tomu a kdo ví,co by se odporoučelo poté...Ale vydrželo dost.Kvalita se prostě vždy ukláže a tyhle videa byly fakt super co se týče i kvality!!!PS asi v 97´ jsem viděl i Panasaonic Nv-HD 101 a to už mělo i CZ stereo! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |