Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

humax 5100

*může mi někdo poradit,chci si koupit nový přijimač do 4 tisíc a nevím který, s těchto dvou -humax 5100 nebo hdbox fs 9105. pokud bude někdo ochotný tak dík za odpověď

romann
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: humax 5100

podla toho ci chces aj nahravat zaznamy... :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

urcite hdbox, pac s irdetem ti to holandsti majitele naplanuji vse od a-z

rj45
Registrace: 6/2007

RE:humax5100

určitě chci nahrávat,ale něco jsem četl,že humax ma nahrávky kodované

romann

humax 5100 nekupuj,já ho mám a lituji

JarryC
Registrace: 12/2009

alebo zober ten novy HD-BOX FS-7110 HD PVR

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009

Ja ho mám taky a nelituju.

@JarryC - příspěvek k ničemu. Buď napiš co ti na něm vadí a v čem je jiný přístroj v danné cenové kategorii lepší, nebo nepindej.

petr71

RE : humax 5100S

Tento přístroj jsem zatoužil otestovat po prezentaci soudruhů z Koreje na setkání Skylink v Olomouci a dojmy jsou velmi smíšené , nahrávání se mi nepodařilo rozjet vůbec , externí disk vidí - dokonce jej zformátuje ale nenahrává :-( , zkoušel jsem připojit i disk zformátovaný linux přijímačem na ext3 taky nic , nový soft s prezentovanými funkcemi přes LAN je také v nedohlednu , navíc přístroj včera úplně zhasl za normálního provozu , takže dnes jede po cca týdnu provozu do servisu :fuming:

djpablocz
Registrace: 8/2007

to nenahravanie je v poriadku..skylink razi cestu ze PVR pristroje maju kedze na tom zakaznik trva..ale je nefunkcne to nahravanie kedze na tom zas trvaju filmove stanice :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: ale ber to ako novu vymozenost systemu irdeto..a ako zakaznicky komfort takze podakuj a pekne za to zaplat... :laughing:

tulen

@djpablocz

Když ten disk zformátuješ musíš ještě v menu zvolit -přidat disk-, viz. návod. Nahráváni potom funguje naprosto v pohodě. Co se týče nového softu je to opravdu tragedie. Podle poslední informace by snad měl být do konce měsíce.
Jinak zatím z cca 50ti prodanejch kusů neodešel ani jeden.

petr71

RE : humax 5100S

abych nedával jenom kritiku , kvalita obrazu je docela dobrá , menu celkem hezké , minusem je zatím vysoká cena , kterou by ospravedlnily jedině ty dodatečné funkce jako Youtube apod , u toho nahrávání by to zřejmě chtělo dopracovat podporu USB flash a více laik friendly zprovoznění toho externího HDD

djpablocz
Registrace: 8/2007

Zatim krátce testuji jeden kus a zdá se být z certifikovaných příjmačů jeden z těch lepších (sám bych šel asi do mašiny s UNI čtečkou).
Jediná chyba - nenašel jsem nikde settting editor, nebo prostě program, který by umožnoval zálohu settingu a přenesení do dalšího příjmače. Nezkoušel jsem Setedit, ale pro tuto verzi Humaxe jsem jej jnenašel v seznamu.

zolik645
Registrace: 7/2009

Humax firmware

Firmware na Humaxe s podporou youtube, Topfun a dalších by měl vyjít příští týden.

Qitek
Registrace: 4/2010

:))) uz ho slubuju vyse roka... :laughing: Rv

tulen

@tulen

No uvidíme ;)

Qitek