Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Diseq relé + motor na výstup =A= kdo to má?

Chlapi, už to tady bylo, ale nemůžu to najít - jedná se o použití čtyřvstupového diseq relé pro 3xLNB a 1x motor. Kdosi psal, že to funguje s motorem připojeným k výstupu "A", pro pevné 3 družice se dá B,C,D a pro ostatní příkaz točit. Zajímají mě praktické zkušenosti - zejména jaký druh relátka vybrat - přeci jen odběr moturu bude dost vyšší než LNB.... Dík.

gaston
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Diseq relé + motor na výstup =A= kdo to má...

Já ho mám na D a jede to v pohodě

Ota6
Registrace: 1/2007

RE: Diseq relé + motor na výstup =A= kdo to má...

Přesně takovou kombinaci jak uvádíš používám již od roku 2003 na svých sestavách, dnes již s legendárním přepínačem DiSEqC 4/1 EMP-centaury S.164-D (modrý obal).Vždy s motorem SG-2100 a různé píjmače.Spolupráce vždy bez problémů.
Další takovou kombinaci jsem tvořil cca.dva měsíce dozadu ale bohužel náhrada typu DiSEqC 4/1 EMP-centaury P.164-IW (červený obal)co se dnes prodává už tak bezproblémově v kombinaci s motorem nepracuje. Rv
Přesto že parametrově jsou obě relé naprosto totožné!
Odskoušel jsem tedy více kusů ale záleží v kombinaci se sat. příjmačem kdy motor otáčí jen občas.A to je špatné.

Old Master
Registrace: 1/2005

tady se pokochej

http://www.liddll.de/thread.php?threadid=10
R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

Myslel jsem, že si děláš (_!_) Krásně uděláno R^

gaston
Registrace: 1/2006

u mě nikdy

nevíš,jestli to myslím vážně,já se jen většinou snažím přinutit druhého k zamyšlení a né mu to dodat na stříbrném podnosu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra