Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

lcd obraz a kvalita

skousel jsem napojit lcd sony bravia 82 uhlopricka k satelitu no obraz nic moc takove rozmazane to bylo...je to jinak normalni,ze ten obraz neni takovy lepsi na lcd televizich...mam prijem od upc....diky za radu

mikel
Registrace: 12/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

Na SD obraz

použij HD ready plazmu od panasoniku,a máš klid,obraz jak fotku,i HD obraz bude v pohodě !!! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

RE: lcd obraz a kvalita

Sypko: Tím chceš říct že i na Full HD plazmě to nebude ono,
když se tady bavíme o přepočítavaní a dopočítávání.

Displej
Registrace: 2/2008

Displej: Bohužel jsou všechny nový panely HD a naprostá většina vysílání je v SD. Toto je jednoznačně chyba výrobců panelů, kteří hážou na trh něco, co tady nemá co pohledávat (a samozřejmě i lidí, že to kupujou). Historicky je totiž dáno, že se napřed objeví určitý vysílání (barva, stereo, TXT) a až následně k tomu začnou výrobci dodávat přístroje. V tomto případě to bylo naopak a výsledek je ten, že se divák musí čumět na mazanici a nic s tím nenadělá, protože řešení žádný není.

Pitomec
Registrace: 9/2011

Displej

ono je to asi tak,teorie a praxe,já mám HDready panas/hd sat/-sd obraz je v poho,bracha ma full/hdsat/ a furt bečí,že to není ono/plazmy/,rozdíl v HDobrazu je prakticky nerozeznatelný,ikdyž připouštím staré a mizerné oči !!! :8)

spyko

Děkuji pánové za rozumy - budeme muset asi slevit ze svých nároků na kvalitu a spokojit se s tím co máme a že už nic víc s tím neuděláme.Hlavně že je na co koukat.At se daří.

Displej

Jaký rozumy,jaký uspokojení-to si ten obraz mám vyrábět sám,začínám milovat zdejší teoretiky !!!

spyko

Displej: Spíš budeme muset pochopit, že za kvalitní obraz se taky musí adekvátně připlatit a ne čekat, že bude všechno zadarmo. To není myšlený na tebe osobně, ale tak celkově, kdy HD stanice chce každej, ale platit nikdo :lookaround:

Pitomec

Pitomec: Optibox Panthera a Panasonic TX L 42 E30 nejsou žádné šunky ani výprodej takže se nejedná ani tak o placení jen jsem teoreticky očekával lepší výsledek na SD.

Displej

Displej

Aligátor-výstup:hdmi1080i,přepočet-zapnuto,ypb-vypnuto-vše,něco musí jít i na TV,brácha má panteru+full a taky furt mamře,buď má mnohem lepší oči-nebo někde děláte chybu !!!zkus ještě 720p

spyko

Sypko :720p jsem zkoušel už mamrat nebudu děkuji kolego Havířováku.

Displej

Pochop, že můžeš mít satelitní přijímač za 20t. a televizor za půl miliónu, ale když je obraz v SD 720x576 a zobrazovač je v HD 1920x1080, tak to nikdy dohromady nepůjde. Prostě z obrazu 720x576 se to musí dopočítat do rozlišení 1920x1080 (neboli "vymyslet" chybějící body), což nikdy kvalitně nepůjde a nejde to ani při upscalingu v TV stanicích, který na to mají profi zařízení. Lidově řečeno: z ho*na bič neupleteš a když upleteš, tak nezapráskáš.

Pitomec
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra