![]() |
|
chování skylink a cslinkzakoupil jsem kupony pro aktivaci placeného programu Nova sport, v současné době je tato forma služba zablokovaná vedením firmy a je možné provést rychlou aktivaci jen po telefonu při zakoupení příslušných kuponů, tato transakce mě byla odmítnuta s tím, že je možné si zakoupit jen příslušný balíček, to znamená omezení našich práv zákazníků, má někdo podobné problémy, co stím dělat pomozte |
kolombo48
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
kolombo48z tvého dotazu jsem paf.Pro mě je nejjednudušší dobít kredit CSlinku např.přes Super Cash a pak objednat tv jakou chci online na webu CSlinku. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: chování skylink a cslinkOd SkyLink som objedal Multi HDMesačne službu SIPO, na web SkyLinku cca.pár minút OK R^ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
kolomboprogramy su uz znovu mozne predplatit samostatne. doporucujem na stranke cslinku si najst svojho najblizsieho predajcu a ten nech ti spusti pozadovany program. ak mas prihlasovacie meno a heslo na konto karty spravis si aktivaciu aj sam. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
re: .....ano,asi před čtrnácti nám to obnovili,ale jen pro prodejce.Určitě to jde.Jde to i na dálku,pošleš někomu číslo karty a kuponů a spustí ti to.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: chování skylink a cslinkPokuď ti jde jenom o Novasport, tak to není problém aktivovat, ale víš, že stojí na měsíc 200kč? Na tři měsíce 133kč atd. Jestli máš zájem, ozvi se na Rocco86@seznam.cz |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
kolombo48A proč vlastně v nadpisu příspěvku uvádíš i Skylink?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@kolombo48vůbec se nemusíš obracet na prodejce(i když samozřejmě můžeš) stačí zavolat na linku CSLinku a říct co chceš a spustí Ti to, asi Ti řeknou že se Ti to nevyplatí, ty jim řekneš že to nevadí že to stejně chceš a hotovo, není co řešit. |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
RE: chování skylink a cslinkV pohodě to stačí objednat e-mailem "obchod@cslink.cz", akorát je potřeba si předem nabít kredit na účtu. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: chování skylink a cslinka kolombo pátrá nebo mlčí a výsledek snahy všech o pomoc asi vyšel vniveč co? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: chování skylink a cslinku nas v meste su 3 predajne skylink,cslink,idem do obchodu zaplatim,prídem domov-ide všetko,doteraz absolutne žiadny problém,seriozna spolupráca-doteraz |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
![]() |