Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

chování skylink a cslink

zakoupil jsem kupony pro aktivaci placeného programu Nova sport, v současné době je tato forma služba zablokovaná vedením firmy a je možné provést rychlou aktivaci jen po telefonu při zakoupení příslušných kuponů, tato transakce mě byla odmítnuta s tím, že je možné si zakoupit jen příslušný balíček, to znamená omezení našich práv zákazníků, má někdo podobné problémy, co stím dělat pomozte

kolombo48
Registrace: 6/2010
Odpověď v diskusním vlákně

kolombo48

z tvého dotazu jsem paf.Pro mě je nejjednudušší dobít kredit CSlinku např.přes Super Cash a pak objednat tv jakou chci online na webu CSlinku.

Ufones
Registrace: 5/2010

RE: chování skylink a cslink

Od SkyLink som objedal Multi HD
Mesačne službu SIPO, na web SkyLinku
cca.pár minút OK R^

Vladi
Registrace: 8/2006

kolombo

programy su uz znovu mozne predplatit samostatne. doporucujem na stranke cslinku si najst svojho najblizsieho predajcu a ten nech ti spusti pozadovany program. ak mas prihlasovacie meno a heslo na konto karty spravis si aktivaciu aj sam.

satan
Registrace: 1/2006

re: .....

ano,asi před čtrnácti nám to obnovili,ale jen pro prodejce.Určitě to jde.Jde to i na dálku,pošleš někomu číslo karty a kuponů a spustí ti to.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Pokuď ti jde jenom o Novasport, tak to není problém aktivovat, ale víš, že stojí na měsíc 200kč? Na tři měsíce 133kč atd. Jestli máš zájem, ozvi se na Rocco86@seznam.cz

Rocco
Registrace: 2/2010

kolombo48

A proč vlastně v nadpisu příspěvku uvádíš i Skylink?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@kolombo48

vůbec se nemusíš obracet na prodejce(i když samozřejmě můžeš) stačí zavolat na linku CSLinku a říct co chceš a spustí Ti to, asi Ti řeknou že se Ti to nevyplatí, ty jim řekneš že to nevadí že to stejně chceš a hotovo, není co řešit.

Fire
Registrace: 3/2011

V pohodě to stačí objednat e-mailem "obchod@cslink.cz", akorát je potřeba si předem nabít kredit na účtu.

Pitomec
Registrace: 9/2011

a kolombo pátrá nebo mlčí a výsledek snahy všech o pomoc asi vyšel vniveč co?

Ufones
Registrace: 5/2010

u nas v meste su 3 predajne skylink,cslink,idem do obchodu zaplatim,prídem domov-ide všetko,doteraz absolutne žiadny problém,seriozna spolupráca-doteraz

pietrolam
Registrace: 11/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra