![]() |
|
Jaký přijímač pro nahrávání z CSlinku - Irdeto?Uvažuji o nákupu nového DVB-S přijímače a karty CSlink - Irdeto (Cryptoworks již nechci kupovat, když není jasné, jak dlouho vlastně bude fungovat). Dočetl jsem se, že s nahráváním z Irdeto je problém - jednak prý nahrávky nejdou přehrát v jiném přehrávači nebo v počítači a jednak prý dokonce po nějakém čase a změně klíčů už nejdou přehrát ani v přístroji, v němž byly pořízeny.Proto se vás chci zeptat, zda mi můžete doporučit nějaký HD DVB-S přijímač, který by byl schopen s vloženou kartou CSlink - Irdeto nahrávat na externí HDD tak, aby tyto nahrávky byly bez problémů přehratelné v jiném přehrávači nebo v počítači. Požadoval bych také možnost zapojit přijímač do LAN (úplně ideálně i WiFi/případně s dokoupitelným USB WiFi donglem) a přehrávat soubory např. ze síťových disků. Uvažoval jsem třeba o Dreamboxu DM800 HD (před časem jsem už jiný Dreambox měl, takže bych si ho nastavit dokázal), ale trochu mi tam vadí, že neumí MPEG-4, a taky že tam není přímo HDMI port, ale zapojuje se DVI---HDMI. Budu proto rád za jakékoliv vaše tipy na schopné přijímače/PVR, díky. P. S.: Omlouvám se, pokud jsem napsal nějaké nepřesné termíny, nejsem odborník. Taky doufám, že jsem neporušil žádná pravidla diskuse - jde mi samozřejmě jen o pořizování nahrávek pro vlastní potřebu a naopak mi připadá velice podivné, že při používání karet Irdeto je normální pořizování nahrávek pro vlastní potřebu ztíženo, ne-li zněmožněno. |
Stassen
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 32 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Jaký přijímač pro nahrávání z CSlinku - Ir...Golden 9060 webový prohlížeč nemá. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Jaký přijímač pro nahrávání z CSlinku - Ir...Pitomec: Díky za odkazy.ojoj1: Díky za tip, vypadá to, že by ten Pingulux by mohl mít podobnou funkčnost jako Dreambox, takže by to mohlo být výborné. Zatím u mě ale vede HD-BOX FS-9105, který radil losparabo. Výhodou, kterou u dalších nevidím, je 2xUSB, takže si budu moci připojit jak externí HDD, tak WiFi dongle (navíc je výslovně uváděno, že WiFi s donglem funguje). Je tam web prohlížeč, umí to asi všechno, co můžu chtít, včetně třeba sdílení karty (což tedy asi umějí všechny, o kterých se tu bavíme). Pokud ukládá "normální" přenositelné nahrávky, pak by byl pro mě ideální. Navíc je asi o 1300 levnější než Argus Pingulux, i když to je spíš detail. |
Stassen
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Jaký přijímač pro nahrávání z CSlinku - Ir...Jardo,pingula má asi budoucnost,pro hračičku správná volba.Bude to asi konkurence dreamu(možná,pokud jej bude mít dost lidí,kteří si chtějí hrát) :) :) R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |