Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

HD-Box 9200 funkční FW

Máte někdo funkční FW, který by s kartou ICE Skylink dokázal bezproblémově nahrávat ze standby režimu? Mně se vždy nahrají nahrávky kódovaně. Volal jsem dovozci a ten neví. Taky jsem to konzultoval na fóru satdigi a tam už vůbec neví nic. Je tam nějaký Dempsey a ten satelitům vůbec nerozumí. Navíc, když mu dojdou argumenty, tak hrubě uráží, atp. Prostě pod úroveň. Tady se mně nikdy nestalo, aby admin hrubě urážel diskutující, nebo se nevybíravě pletl diskutujícím do diskuze. Skoro každý měsíc vychází nový FW, ale žádný nefunguje, jak by měl. Teď uvádějí na trh nový model FS-7110 HD PVR a přitom za dva roky nebyli schopni zprovoznit staré modely, aby fungovaly, tak jak to proklamují. Do smrti si budu vyčítat, že jsem koupil takový střep a ještě to poradil známým. Měl jsem koupit DM a mohl být pokoj. To nemluvím o tom, že jsem musel k tunerům přidávat kondenzátory. Přesto prosím někoho o radu s funkčním FW, který by bez problému fungoval se SKYLINK ICE. Tedy, aby se box nesekal, netuhnul, nahrával přes časovač atp. Chtít v PIP dva HD prg. bez sekání je utopie, ale v návodu o tom není ani zmínka, že by to nešlo. Chci jen to, co popisují v manuálu, že umí. Nic víc. Díky předem. Zvažuji, že přístroj vrátím, neboť jde o typické klamání spotřebitele.

Každý z nás má právo na svůj názor.

George
Registrace: 4/2003
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD-Box 9200 funkční FW

Kup si modul CAM a nebudeš mít problém se startem Mcasu , nebo to nevypínej do deep , tzn úplně nech to s hodinami .

showboy
Registrace: 7/2008

Ice kartu sice nemam, ale mne behal bezproblemovo FW 1.08.83 a Oscam #3152 s CSlink crw a UPC crw. Pred instalaciu zmaz stare nastavenia cez Porter, najdes ho sapre. Tak skus tuto kombinaciu. Ja sa inak na tento box stazovat nemozem.

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009

S CAM je problém, protože dekóduje jen jeden prg. Zkoušel i modul Irdeto od Mascomu, kde proklamují dekódování dvou prg. Vypínám do standby, tedy s hodinami, ale nahrávky jsou zakódovány. Laboroval jsem s mnoha MCAS a FW, ale nic. Tedy ne nic, ale když jede nahrávání, tak se box zase seká, tuhne, nebo blbne EPG atp. Škoda mluvit. Budu ještě volat do Mascomu, proč ten modul nedékoduje dva prg. Nejede to ani v PIP. To víš, že bych raději vložil modul, než se takto trápit. Nejhorší je, že si s tím neví rady ani dovozce.

George

Možná to bude tím že "dovozce" nevyrábí Mcas , který evidentně umí hodně , ale asi má občas muchy ...
Zkus Oscam

showboy

RE:mimy

Já ale zkouším ICE Skylink. Mám pocit, že i to je zdrojem problému. Nahráváš ze standby přes časovač bez problémů? Mně jakýsi chytrák Dempsey radil, ať nechám box zapnutý v online režimu. To není ale řešení. Je to jako kdyby Ti blbnulo auto a chytrák Ti radil, ať ho necháš stále nastartované. Jinak FW 1.08.83 tam je + MCAS. Pozor tato mašina nesdílí a není na netu. Já vím, že existují kombinace, které jedou relativně dobře, ale to se jedná o sdílení ať už přes xcam, newcamd či jiné klienty. Já potřebuji rozchodit HD-Box 9200 s kartou Skylink ICE bez připojení k netu. Prostě normální saťák s kartou a funkcemi, které dovozce proklamuje v prodejních materiálech a návodu k obsluze.

George

RE:showboy

Bohužel s oscamem nemám žádné zkušenosti. Pokud by jsi byl ochoten mně v tomto pomoci, byl bych Ti vděčný.

George

oscam se nahrává stejně jak jakýkoliv jiný plugin , nic složitého , jenom pokud ho neumíš konfigurovat tak se mrkni na forech , který je konfigurován pro ICE , ono jede víceméně každý , ale pak detekce karty trvá zbytečně dlouho .

showboy

Nahrání pluginů je mně jasné. Nemám problém to nahrát i přes ftp do var. Ale zase dokola, který FW s kterým oscamem? Když si jako zákazník koupíš HD-Box, tak by měl snad umět funkce popisované v návodu ne? Jak k tomu příjde normální člověk. On každý nemá tolik času jako my, abychom laborovali. Nechápu, proč neexistuje funkční FW pro lidi, kteří si chtějí platit služby providerů. HD-Box mně případá, že je z dilny Dr.Mengeleho, ten také prováděl pokusy na lidech.

George

tak, tak skus ten oscam, nakonfigurujes si iba citacku a mas vybavene. Neni to zlozite.

oscam.server

[reader]
label = ICE
protocol = internal
device = sci0 alebo sci1 podla toho ci ju mas hore alebo dole
caid = 0D96
detect = cd
mhz = 500
cardmhz = 357
group = 1
emmcache = 1,3,10

🔱3CY🔱

mirny

Vůbec není třeba FTP , stačí to jako plugin na USB , jsou dvě možnosti , bud to budeš trochu číst na fórech tak se to dočteš tak jak ne každý oscam je ideální tak ani každý novější firmware je ten lepší . Ale tak to občas někdy chodí . Je třeba také vycházet z toho že Skylink má vlastní video půjčovnu a že pro nich je lepší když vůbec nepůjde nahrávat nic a zapnou opět surflock . Doporučují udělat továrko naladit nastavit si češtinu a s ničím jiným zbytečně manipulovat , pak ti bude fungovat i Mcas ze standby .

showboy

George

mas pravdu Dempsey je kusok premudrely, ale nevsimaj si ho.
ono s tou ice kartou je to asi tak, ked chces aby ti isla bez problemov, kup si skylink licencovany prijimac. S tymto nepochodis za ti nejde, hdbox ma original citacku conax, cize ci chces alebo nechce, ak nemas licencovany box a chces to zprovoznit, tak musis trochu laborovat. Je to tak, a nic s tym nenarobis. A co sa tyka toho nahravania, neviem ti povedat ci to ide, ja mam zasunutu iba 16GB MMC na timeshift.

🔱3CY🔱

mirny

RE:mirny

Nemohl bys mně poslat plugin s caid=0D03 sci0 na mail georgin@inmail.cz ? Předem díky.

George

zajtra po nocnej, snad nezabudnem

🔱3CY🔱

mirny

Tak pozor. Psal jsem, že laboruji dva roky. Vím co je HDBclean, továrko, delete stored position a zase továrko a furt dokola. Prostě to s tou ICE Skylink kartou ze standby módu (hodiny) nejede. Také vím, že je surflock momentálně vypnutý. Vždy nastavuji jazyky menu, zvuku a titulků, než znovu naladím prg. Je to logické, protože by se mně defaultně nenaladil zvuk v češtině. Ale stejně to nefunguje. Snad ten oscam.

George

JJ dobrou noc.

George

re: .....

Tento stroj není pro běžné uživatele,že ti dovozce a prodejce neporadí mě ani nepřekvapuje.Když začínaly linuxy,tak nám je dodavatel jasně popsal-přístroje pro dlouhé zimní večery.Jestli nejsi s počítači kamarád,ale jen běžný uživatel,tak si ve vlastním zájmu a klidu pořiď něco jiného.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Ahoj George. Máš skype? Skusíme to spolu.kutil.

kutil
Registrace: 3/2006

RE:kutil, lubbik

Skype mám. Můžu Ti zavolat klidně na telefon, jelikož mám neomezené volání do všech sítí. Pošli mně prosím kontakt na Tebe na mail georgin@inmail.sk Ozvu se večer. Díky. TO: lubbik Připadá Ti dle toho co jsem psal, že nejsem s počítači kamarád? Já jen neustále dokola tvrdím, že box neplní základní fce, které dovozce proklamuje. Bohužel. Já mám druhý box také v režimu s Xcam a jede relativně dobře s FW 1.08.75. Já jen pátrám po funkčním FW s kartou ICE SkyLink a už mně ty dlouhé večery nebaví, zvlášť když Tě na výše jmenovaném fóru nějaký slovenský buran Dempsey začne osočovat a být vulgární, přitom sám ví kulové.

George

George to je pekny pokus ociernit Hdbox, jeho dovozcu, clenov satdigi fora. Problem je ale na inej strane kurtu.
Chyba je jednoznacne medzi gaucom a dialkovym ovladacom.
Preco to inym ide a tebe nie, preco nechces reklamovat, ked je podla teba chyba v pristroji, preco nedodrzujes navody?
A preco klames?
ICE ide bez problemov a luda ti poradili minimalne 3 verzie funkcnych kombinacii fw a z poslednych 5 fw.
Preco klames?

losparabo
Registrace: 2/2007

pokud te dempsey poslal az tam ,tak k tomu mel nejakej duvod. samosebou to nebylo. tak tady na nej neplivej, az udelas pro tne box aspon setinu prace co on, tak o tom s tebou zacnem polemizovat.
kluci tady maj jiny klony hdboxu (starsi verze booloaderu, starsi verze FW , oscam ) a to co tobe nejde vsem fuguje . neco delas blbe ale co to je, to je pri tvem vysvetlovani cteni z kristalove koule.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

RE: losparbo, bublajs

Ale ale pánové. Proč vychází každý měsíc nový FW, který většinou pokazí to, co bylo funkční a je tam nasekáno spousta nových chyb? To není normální. Já jsem se vás ale neptal na vaše osobní názory ohledně jakéhosi Dempseyho, či dovozce. Já sháním funční FW pro HD-Box, jak popisuji výše. Pokud o takovém víte, tak to zde napište. Na tom fóru mně sice radili, ale stejně to nejede. No a co se týče problému mezi gaučem a dálkovým ovladačem tak nevím, co je na tom světoborného přehrát FW + plugin, samozřejmě za použití HDCleanu, továrních nastavení a samozřemě smazání stored position atp. To bude umět za půl roku i ta opička co se narodila v Prážské ZOO. Jinak nemohu posoudit odbornost Dempseyho jinak, než tak, že když se box sekal na TP 12109, tak radil lidem ať si pootočí parabolou. Přitom šlo o HW problém v napájení tunerů. Některé lidi to stálo nemalé peníze, když si opakovaně zvali technika. Tož, tak.

George

Trepes sprostosti, nikto netvrdi, ze je bez chyb
Priznal si, ze ti radili. Zamysli sa preco to nejde tebe, ked inym ano. To nie je normalne. Svetoborneho na tom nie je nic, ale ty toho asi nie si shopny.
Preco nereklamujes? Zo zakona na to mas narok. Tak sup sup
Alebo skus tu opicku v ZOO...

losparabo

TO:losparbo

Vzhledem k tomu, že urážíš stále dokola odmítám se dále s Tebou bavit. K Tvým urážkám Tě neopravňuje ani to, že jsi na zdejším na fóru nováček.

George

priatelia, ukludnite nervovu sustavu...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

2George

Ukaz mi jednu moju urazku, taku ktora sa za urazku da povazovat, nie to ze si neschopny, to je len bohapuste konstatovanie faktu dokazatelne tvojimi odpovedami na rady.

Apropo kolko musim byt na fore zareistrovany, aby som nebol novacikom? Vies podla mna novacik je ten, co nevie.

losparabo
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra