![]() |
|
HD-Box 9200 funkční FWMáte někdo funkční FW, který by s kartou ICE Skylink dokázal bezproblémově nahrávat ze standby režimu? Mně se vždy nahrají nahrávky kódovaně. Volal jsem dovozci a ten neví. Taky jsem to konzultoval na fóru satdigi a tam už vůbec neví nic. Je tam nějaký Dempsey a ten satelitům vůbec nerozumí. Navíc, když mu dojdou argumenty, tak hrubě uráží, atp. Prostě pod úroveň. Tady se mně nikdy nestalo, aby admin hrubě urážel diskutující, nebo se nevybíravě pletl diskutujícím do diskuze. Skoro každý měsíc vychází nový FW, ale žádný nefunguje, jak by měl. Teď uvádějí na trh nový model FS-7110 HD PVR a přitom za dva roky nebyli schopni zprovoznit staré modely, aby fungovaly, tak jak to proklamují. Do smrti si budu vyčítat, že jsem koupil takový střep a ještě to poradil známým. Měl jsem koupit DM a mohl být pokoj. To nemluvím o tom, že jsem musel k tunerům přidávat kondenzátory. Přesto prosím někoho o radu s funkčním FW, který by bez problému fungoval se SKYLINK ICE. Tedy, aby se box nesekal, netuhnul, nahrával přes časovač atp. Chtít v PIP dva HD prg. bez sekání je utopie, ale v návodu o tom není ani zmínka, že by to nešlo. Chci jen to, co popisují v manuálu, že umí. Nic víc. Díky předem. Zvažuji, že přístroj vrátím, neboť jde o typické klamání spotřebitele.Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 122 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: HD-Box 9200 funkční FWten co nevie je lama ,novacik je porad jen novacik |
maly mike
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 309 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |