Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Cs link převod

Zdravím. na webu cs linku jsem si ověřoval ceny převodu ksret z roční verze na neomezenou dobu. Trochu mě zaskočili, že tam mají dvě varianty, a to:
1/ Základ 1 rok - převod za 700 kč
2/ Standard převod za 600 kč.
Tak momentálně nevím, co je pro mě aktuální. Těch původních 1000 kč už asi ne, nebo se mýlím?
Díky za odpověď

Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.

libor129
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

@libior129

Proboha co jsi ověřoval ? POkud jsi koupil roční kartu s tarifem Neplacené TV programy na jeden rok tak je převod za 1000kč +200 za HD pokud máš nějaký jiný tarif tak se to řídí tím ceníkem převodu starších tarifů http://www.cslink.cz/cs/cenik/#prevod-tarifu

Fire
Registrace: 3/2011

Re: Fire

Je to pěkné, taky jsem počítal, že to bude za 1000 kč, ale původně jsem sledoval ceny balíku mých 6, abych eventuelně získal ten bonus s HBO a dopracoval jsem se až k těmto cenám, sám se podívej na jejich web a pak mudruj. Sorry a díky :bomb:

Monoblok A1+A3, Skylink, Mtv unlimited, TNK. Život je boj a je jen na člověku, jak se s ním popere.

libor129
Registrace: 8/2007

RE: Cs link převod

Registrace

Neplacené TV programy bez omezení - 1000
Neplacené 2 TV HD bez omezení - 200

Pitomec
Registrace: 9/2011

@libor129

Nějak Tě nechápu, nejdříve se tu bavíš o převodu tarifu neplacených programů a najednou do toho začneš motat Mých 6 ...

Fire

libore

Mych6 zaplatis navyse - AK si to aktivijes ako balik,
PO aktivacii rocnej karty (ak si mal len rocnu).
Pri Mych6 teraz dostanes +7dmou stanici Universal Channel a teda ked to aktivujes min na pol roka tak tie Filmove plus ako bonus...

krikri
Registrace: 3/2010

Nevím přesně

jaký je teď převod,ale při platbě Noha HD 200 byl měsíc totalu bonus-jestli nemyslel tohle ?

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

RE: Cs link převod

Tos vyčetl kde?

Pitomec
Registrace: 9/2011

Nevyčetl

naskočilo to samo+potvrzení od cslink ,ovšem nebylo to včera,těsně po zapojení noha hd !

spyko

Mých 6

Mých šest lze předplatit na roční kartě i bez doplatku (po skončení roční doby platnosti základu), pokud tedy nebude vadit, že už nepůjde základ :-)).

PeVy
Registrace: 2/2006

@spyko

pleteš jabka s hruškama, k Nova HD NIKDY nebyl Total na měsíc zadarmo. Total na měsíc zadarmo byl k převodu tarifu Standard na Neplacené TV programy bez omezení, převod tarifu stál 0kč a ještě jsi k tomu dostal Total na měsíc, ale bylo někdy před rokem

Fire

Fire,..

máš recht o standartu,ale to už je tak dávno,že to nepamatuji,kdežto Noha hd si pamatuji velmi přesně ,neb mi tam zůstaly viset programy,které jedou dodnes a na to se dá jen těžce zapomenout !

spyko

@Spyko

Nevím jestli jsem Tě správně pochopil. V každém případě. CS Link nedává a nikdy nedával žádný bonus když si zaplatíš Nova HD a nebo 2HD(Prima Nova)

Fire

Fire,...

gitalka má víc jak 5let,doplácel jsem 2x,vždy jsem dostal bonus 1 měsíc s upozorněním na mail,naposledy mi zůstal ten dárek,ano je to dlouho,mohu jen poděkovat-víc neřeším !!!

spyko

@Spyko

možná náhoda, možná nehoda, možná omyl, ale to co píšu mám potvrzení přímo z CS Linku. Za změnu tarifu se bonus dával(v některých případech) za připlacení za Novu HD nikdy ...

Fire

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra