Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

mimo misu:GsM alarm

nazdarek
chtel bych se zeptat jestli ma nekdo zkusenost s montovani domaciho alarmu potreboval bych nakou gsm jednotku ktere bude posilat na mob. a cidla vnitrní a kourove cidlo na kuchyn. a to vse napojeno na jednotku ktera posle na mobil.
muze mi nekdo poradit?popř. co doporucujete za znacku
diky

gambus
Registrace: 6/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: mimo misu:GsM alarm

zkušenosti mám ale mohl jsi aspoň napsat kolik do toho chceš vrazit pak se dá radit jinak nejednodužší na zapojování je Jablotron ale máš několik možností Levný GSM Alarm nebo
Střední třída - GUARD nebo Profesionální bezdrátový GSM zabezpečovací systém

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Téma: mimo misu:GsM alarm (# 7)

www.alarmy-zabezpeceni.cz
Ahoj mám tento můžeš si vybrat jakou sadu chceš i jaká čidla,mám to tak na chalupě,nastaveno tak,že každé čidlo pošle SMS,nebo ti zavolá na uložené číslo v mob.tel.můžeš uložít 5 .čísel tak at se daří a zloději at jdou do p....e.

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

satman

divej do 10-20 do to chci dat samozdrejme cim min tim lip. jedna se mi hlavne o cidla na kour a pohybove + nake klicenky kteryma to vypnu a zapnu. at nemusim volat firmu chci si to nastavit a udelat sam.

gambus

dival jsem se i na aukro ale rikam nevim no.

gambus

Jablotron mam na dome,cenu Ti uz nepoviem, ale moznosti konfigracie a cidiel je fura, na stene vnutri je klasicka jednotka s klavesnicou ale neviem,ci su aj klucenky, viem ho aktivivat/deaktivovat SMSkou, vie s pridavnou jednotkou riadit aj kurenie,osvetlenie,polievanie travnika.....vsetko sa da cez SMS.
Pozri na ich strankach....

Peep
Registrace: 10/2010

Jablotron nedoporucuji. Ma obcas falesne poplachy. Osobne mam kanadsky system DSC a za deset let ani jeden falesny poplach. WWW.dsc.com

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

gambus

to co píšeš o tech klíčenkách tak to tam všechno je stačí si vybrat

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

Neni duvod, aby mel Jablotron falesne poplachy. Zakladem je spravna instalace a proskoleni uzivatele. EZS neni na masteni doma podle rad na internetu. Ne nadarmo je to koncesovana zivnost, ne nadarmo poradaji vyrobci skoleni a certifikaci. EZS od Jablotronu mam doma asi 10let (jeste stara Hestia, pristi tyden budu inovovat na JA80) a za tu dobu zcela v pohode, vc. pripojeni na PCO. Instalaci JA63 a JA80 mam par desitek za sebou a pokud byl nekdy falesny alarm, vzdy se jednalo o nedodrzeni pokynu pri provozovani a jednou vadne cidlo (stare 4 roky, vymene za nove ZDARMA !) Kdyz k tomu pripocitam luxusni technickou podporu a servis vyrobce, nelze nez doporucit, zvlaste pro tvoje predpokladane pouziti. Navic si myslim, ze by to stacila i relativne levna starsi JA63.

J a
Registrace: 7/2005

skus toto: http://www.flajzar.cz/novy-gsm-komunikator-ugate-2-microgate-2.htm Ja používam predošlú verziu 1 a to s maximálnou spokojnosťou bez najmenších problémov.

vuko
Registrace: 7/2007

No teda, co se ještě nebude řešit na serveru o satelitním vysílání, či vlastně televizním vysílání obecně.
To už si tu můžeme začít předávat recepty na chutná jídla. Vždyť jídlo se dá jíst u televize, kde zrovna běží něco ze satelitu, tak to spolu souvisí. Nebo ne?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Vše je o penězích kolik chceš do toho dát,záleží také na kvalitě provedené montáže.Jinak poplachy jsou u každého systému.A firma dsc už není kanadská,ale belgická.Nejvíce ve firmě montujeme jablotron 80,galaxky nebo rokonet atd.Vše je o penězích,ale hlavně taky velikosti objektu a co člověk od toho očekavá.Gsm není až tak výhodné-lepší jsou vysilače na pulty kde je nepřetržitá dohledová služba...

Fanyn
Registrace: 11/2007

Vše je o penězích kolik chceš do toho dát,záleží také na kvalitě provedené montáže.Jinak poplachy jsou u každého systému.A firma dsc už není kanadská,ale belgická.Nejvíce ve firmě montujeme jablotron 80,galaxky nebo rokonet atd.Vše je o penězích,ale hlavně taky velikosti objektu a co člověk od toho očekavá.Gsm není až tak výhodné-lepší jsou vysilače na pulty kde je nepřetržitá dohledová služba...

Fanyn
Registrace: 11/2007

Já výhradně používám systém PARADOX od kanadského výrobce. Je to vyšší třída, ale na 100% funkční. K tomu mám připojeno rádio od bezpečnostní agentury. Preferuji drátový systém, odpadají starosti o baterie. Pokud chceš objekt skutečně zabezpečit, tak jedině s bezpečnostní agenturou. Co Ti bude platná SMS, když budeš 100km daleko? Pošleš tam kámoše, nebo souseda, aby ho (nevhodné slovo) zloděj odpráskl, nebo přinejmenším zmlátil? Cena za střežení RD se pohybuje od 300,-Kč. Jak píše J A je to koncesovaná živnost a pokud to chceš mít na profi úrovni, tak si někoho objednej s tím, že Ti to bude fugovat desítky let. Já jsem zdědil ve firmě v roce 1996 DSC zabezpečovačku a ta dodnes jede. Těď ji budu předělávat na PARADOX, protože má úplně jiné fce. Např. docházkový systém atp. Jen mně trochu udivuje Tvůj dotaz na tomto fóru. Snad, že se používá rádiový přenos na licencovaných frekvencích za použití antén.

Každý z nás má právo na svůj názor.

George
Registrace: 4/2003

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra