![]() |
|
HD přijímač, 2 tunery, nahrávání na pevný int.diskAhojte, existuje něco rozumného co by fungovalo spolehlivě a na kartu Irdeto? Jak to bude do budoucna s nahrávaním jednoho a sledování druhého programu. Mám známeho a tomu tvrdili v obchodě že nebude problém, ale co jsem všude četl tak prý to na kartách irdeto časem nepůjde. Bude muset mít dvě karty irdeto v přístroji?Dík |
pecino
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 24 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
@Aliona aby som odpovedal na ICE, tak s nou ide hdbox/Octaon bez problemov. |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
@losparaboDíky za radu.VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
Stihoman alias losparaboKde vsade a hadze spina na Hboxy?Myslite tu ohovaracsku kampan 1 cloveka nickom GEORGE na tomto fore a nickom DIGITV na satdigitalne forum? Je to ten isty clovek, ktory sa rozhodol, ze bude ociernovat. Je chopny vsetkeho, len nie si nastavit tuner a pocuvat rady inych. Taky maly hajzlicek. Registrován: 02/2007, Autor: uživatel losparabo --------------------------------------------------------------- George, chovas sa ako zakerna baba, alebo soplave decko.. Registrován: 02/2007, Autor: uživatel losparabo --------------------------------------------------------------- RE: hledám opraváře George je to uz trapne Registrován: 02/2007, Autor: uživatel losparabo -------------------------------------------------------------- RE: Sekání obrazu George je to trapne co robite Registrován: 02/2007, Autor: uživatel losparabo -------------------------------------------------------------- Si evidentne skuseny demagog manipulator, vies ze si ludia nepojdu overit na forum, co ti kto radil. Takze sa nebojim zopakovat, pretoze viem ze to neurobis, alebo nedokazes urobit. Preco nejdes za predajcom a nereklamujes? Kupil si si ho velkoobchodne? Mas vobec hdbox? Neverim. Registrován: 02/2007, Autor: uživatel losparabo -------------------------------------------------------------- MilanC co sa vyhovaras? Najprv pozri na svoju "uroven" a prestan si domyslat, ze som si ja myslel, ze oslavujes mna. Teba asi len nenapadne, ze sa niekto postavi aj za inych hoci sa ho to priamo netyka? Riadis sa heslom nehas co ta nepali? To preto to tu u nas tak vyzera ... Registrován: 02/2007, Autor: uživatel losparabo --------------------------------------------------------------- Výtvor tohoto človeka len za pár dní!!!!!!! JE TO NORMÁLNE TAKÉ STIHOMANSTVO? JE TO CHOROBA? ČI TO OZNÁMIŤ....NA TO JE PARAGRAF ! Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: HD přijímač, 2 tunery, nahrávání na pevný...Nyní se musím nicku ,,losparabo,,zastat.Jsem spokojeným majitelem HDBoxu 9200 a dvě 9100 mám ještě v rodině.Spokojenost na všech frontách.Má své mouchy (problém s první pozicí),ale jinak přijímač bez problémů funguje.Vždy píšu at si každý koupí co chce. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
lachtanAni zadny "problem s prvni pozici" neni, jen to chce umet spravne nastavit nebo vic cist. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
lachtandakujem lachtan |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: HD přijímač, 2 tunery, nahrávání na pevný...To co chces Ti splni dvoutunerovy Edision Argus VIP2, Irdeto jako i ostatni nase karty cte bravurne.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
milanmDaj nejaký link ako opraviť problém s prvou pozíciou. Ja som dávnejšie predal môj HDBox9200 kamošovi a program na prvej pozícii mu hocikedy nerozkóduje.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RastoSpravna konfigurace a dodrzeny postup. Vse najdes na satdigitalne.cz, nevim co tam ma za soft, plugin, jakou kartu, podivej se tam ... |
milanm
![]() |
|
Edision Argus VIP2Ten Edision Argus VIP2 provozuje někdo tady z fora? Nikde jsem o něm nečetl. Našel jsem jen něco k jednotunerovému. Není to asi tuctový přijímač. |
pecino
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
milanmSprávna konfigurácia, dodržaný postup je základ pri tomto prijímači-dodržané. Dal som tam podľa užívateľov najstabilnejší soft (v tej dobe), a nie je to pravé orechové, proste stále nejaká maličkosť.Vtedy som mu dával soft 1.08.37 + MCas (alebo XCam),nič viac,karta 0D03,0D70. Laboroval som s týmto prijímačom od začiatku r. 2010, rôzne Enigmy (to ma po pár týždňoch prešlo).Vadila mi aj pomalá sieťová časť tohto prijímača. PS. Keď som sa hral s kamošovou HDBox 9200, požičal som mu môj DM800HD a po cca týždni zasa výmena.Povedal, že ten DM800HD sa mu zdá lepší. Aj mne sa tak zdá a preto používam radšej DM,resp. klony, resp. VU+,Xtrend. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
![]() |
|
RastoNevim co ti mam k tomu vic rict, je tam vsechno nekolikrat vyoslene tak ho vezmi od kamose k sobe a udelej to poradne, ten nesmysl s prvni pozici zmizi ;) |
milanm
![]() |
|
RE: HD přijímač, 2 tunery, nahrávání na pevný...Patrím medzi tých, ktorým HDbox nefunguje 100%-ne. Ja mám ale 9100. Len neviem prečo z nás, čo nám box nefunguje podľa predstáv, robia niektorí neschopných blbcov. Nenapadla vás napr. HW odlišnosť jednotlivých kusov? Nemyslím 9100 vs. 9200, ale vrámci modelovej rady. Čo znamená "udelej to poradne". Box som vyčistil Cleanerom, nahral FW 10920 cez Porter, továrenské, odznovu všetko naladil, reštart, nahral príslušný Mcas z USB. Výsledok: na 1. pozíciu som musel dať TA3, inak som mal stále hlášku "program zakódován", timeshift na programoch používajúcich kartu v čítačke je nepoužiteľný, nakoľko pri pohybe v nahrávke box zakaždým vytuhne a Mcas spadne. Pri Fw 10875 sa mi niekedy nenahralo z časovača, niekedy sa mi zase pri štarte vôbec nepripojil na sieť atď. Nehovorím, že je to zlý box, ale dokonalé to určite nie je a každý FW mal zatiaľ nejaké muchy. A na tej pomalej sieťovej časti tiež niečo bude, lebo servery, ktoré iným na iných strojoch idú bez problému sú u mňa nepoužiteľné. Ale neskúšal som iný router, kábel atď. Už som ho mal pár krát chuť predať, ale vždy som si položil otázku, či to nové nebude ešte horšie. Starý dobrý Humax 5400. Ach jaj.Sry, ale už tu ten humbuk okolo HDboxov čítam pár dní a nedalo mi... |
name
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
milanmPresne ako píše name. Sieťovka (z HDD do PC)mi chodila cca 4MB/s.DM800SE,VU +,Xtrend cca 11MB.Pre človeka, ktorý nemá veľa možností porovnať, sa HDBox javí ako dobrá voľba. Kto tú možnosť má, vyberie si iný prijímač. GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
![]() |
|
RE: HD přijímač, 2 tunery, nahrávání na pevný...Nechápu co má síťovka společného s bezproblémovým chodem HDBoxu?Kdybych potřeboval multimediální centrum,tak si jej koupím.Já potřeboval satelitní přijímač na sledování Cz a Sk programů a to HDBox splňuje. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: HD přijímač, 2 tunery, nahrávání na pevný...Na to stačí aj príjmač za polovičnú cenu a bez LAN. |
name
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
pecinoArgus VIP2 provozuji doma pres 2 roky. Mam v nem 2x DVB=S2 tunery, připojeno 9 LNB. Pises, ze mas info o VIP. VIP se uz nevyrabi a je nahrazen Argus VIP2 s jednim tunerem. VIP2 je vlastně stejny jak VIP. Rozdil byl v tom, ze VIP mel jeste krom dvou UNI ctecek jeste 2x slot na moduly. To VIP2 nema, nebot by zakladni deska uz neunesla elektricky další tuner.Ale je to jedno neb UNI ctecky zkousnou jakekoliv nase a vetsinu evropskych karet jako treba polskou TNK,.... Takze jednotunerovy VIP2 muzes kdykoliv doplnit druhym tunerem bud DVB-S2, DVB-T nebo DVB-C na kabelovy rozvod v panelakach. Kdybys cokoliv potreboval dovysvetlit.... Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |