Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

hledám opraváře

Zdravím, chci se prosím zeptat Mám humax DV 1100S je to sat. příjmač s DVD přehrávačem- a mám tam takový problém když se přístroj zahřeje tak se sekne obraz a zvuk a nejde příjmač ničím vypnout pouze vypnu ho tím, že ho vytáhnu ze zásuvky-dál mám namontovaný motor otáčení a někdy přístroj natočí na pozici a někdy napíše signál nedostupný a přitom je- prostě natočí motor úplně někde jinde- nevím sovtware je tam asi dobrý- poraďte kde bych ho měl zaslat na opravu-líbí se mě ten design- nevíte někdo kdo by Humaxy opravoval v ČR- nenašel jsem nikoho- p. Rychlík servis zrušil- nevím asi Humax značka je asi nějaká divná- nemá ani zastoupení servisu v ČR, nebo jsem žádné nenašel. Děkuji Radovan
Hledám prosím někého opraváře- mám dva kusy a oba dva dělají totéž- jeden byl už v opravě- bylo napsáno že je chyba v základní desce- nechhce se mě oba dva vyhazovat- líbí se mě design.
A další závada- Mám Ferguson 818 UCI a taky sekne se to a nejde to vypnout pouze ze zásuvky- je to hrozné :fuming:

Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925

kočička
Registrace: 11/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: hledám opraváře

To jsi mně překvapil, že pan Rychlík nefunguje. Byl to super opravář satelitní techniky. Na stránkách humax.cz je uvedena firma www.Omko.cz , tak je zkus kontaktovat. Když už máš takovou sbírku nefunkčních saťáků, uvažuji že Ti přispěji do sbírky HD-Boxem 9200. Napiš, jak jsi dopadl.

Každý z nás má právo na svůj názor.

George
Registrace: 4/2003

jako bych

to už někde četl R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

George je to uz trapne

losparabo
Registrace: 2/2007

skus avicon.cz

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Podle toho co popisujes,tak bude problem zrejme ve zdroji prijimace.Vyschle kondenzatory.To by mel servis zvladnout.Meli by tam byt kondiky zn.Samwha.

HYPER
Registrace: 11/2010

Pokud by zavada byla na desce jak popisujes,tak to muze byt problem.Zalezi kdy byl pristroj vyrobeny,jaka deska to je a zda pujde na ni soucasku vymenit ci ne.

HYPER
Registrace: 11/2010

Humax DV 1100S

Ahojte- no p. Rychlík od září tohoto roku nefunguje- posílal jsem mu příjmač a vrátil se mě zpátky- napsal že nic neopravuje- ať nic mu nezasílám.
A někdo tady z Vás by jste se mě na to nepodívali?
Dále bych se chtěl zeptat- jak to udělat abych chytal Animal Planet?Asi nijak že?

Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925

kočička

Jo eště do Omka jsem volal tam mě řekli, že nic nopravují- jedině vyřizují záruční opravy

kočička

@kočička

Animal Planet v emu anglicky (holandsky), Astra 19E, 12343H.

rost
Registrace: 7/2006

zavolej me, zkusil bych to ale jen za predpokladu, ze se v tom nikdo nevrtal.

J a
Registrace: 7/2005

Humax DV 1100S

Děkuju- mám dva kusy- kde Vám to mám poslat-kdyžtak se to vyhodí. ;) sviňa co už s tým- Humax to je opravdu Humus-příjmače asi na ho..o

kočička

Avico.cz

Děkuju- volal jsem tam- jak jsem řekl typ příjmače- řekl mě, že na to nic nemá- že to nejde, no jo no Humax- to je prostě humus

kočička

Humax je v pohode, ze to v CR stoji za (nevhodné slovo) je zalezitost jina. Mail na me je r.lnb@seznam.cz

J a
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra