![]() |
|
hledám opravářeZdravím, chci se prosím zeptat Mám humax DV 1100S je to sat. příjmač s DVD přehrávačem- a mám tam takový problém když se přístroj zahřeje tak se sekne obraz a zvuk a nejde příjmač ničím vypnout pouze vypnu ho tím, že ho vytáhnu ze zásuvky-dál mám namontovaný motor otáčení a někdy přístroj natočí na pozici a někdy napíše signál nedostupný a přitom je- prostě natočí motor úplně někde jinde- nevím sovtware je tam asi dobrý- poraďte kde bych ho měl zaslat na opravu-líbí se mě ten design- nevíte někdo kdo by Humaxy opravoval v ČR- nenašel jsem nikoho- p. Rychlík servis zrušil- nevím asi Humax značka je asi nějaká divná- nemá ani zastoupení servisu v ČR, nebo jsem žádné nenašel. Děkuji RadovanHledám prosím někého opraváře- mám dva kusy a oba dva dělají totéž- jeden byl už v opravě- bylo napsáno že je chyba v základní desce- nechhce se mě oba dva vyhazovat- líbí se mě design. A další závada- Mám Ferguson 818 UCI a taky sekne se to a nejde to vypnout pouze ze zásuvky- je to hrozné :fuming: Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: hledám opravářeTo jsi mně překvapil, že pan Rychlík nefunguje. Byl to super opravář satelitní techniky. Na stránkách humax.cz je uvedena firma www.Omko.cz , tak je zkus kontaktovat. Když už máš takovou sbírku nefunkčních saťáků, uvažuji že Ti přispěji do sbírky HD-Boxem 9200. Napiš, jak jsi dopadl.Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 122 |
![]() |
|
jako bychto už někde četl R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: hledám opravářeGeorge je to uz trapne |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: hledám opravářeskus avicon.cznech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: hledám opravářePodle toho co popisujes,tak bude problem zrejme ve zdroji prijimace.Vyschle kondenzatory.To by mel servis zvladnout.Meli by tam byt kondiky zn.Samwha. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: hledám opravářePokud by zavada byla na desce jak popisujes,tak to muze byt problem.Zalezi kdy byl pristroj vyrobeny,jaka deska to je a zda pujde na ni soucasku vymenit ci ne. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
Humax DV 1100SAhojte- no p. Rychlík od září tohoto roku nefunguje- posílal jsem mu příjmač a vrátil se mě zpátky- napsal že nic neopravuje- ať nic mu nezasílám.A někdo tady z Vás by jste se mě na to nepodívali? Dále bych se chtěl zeptat- jak to udělat abych chytal Animal Planet?Asi nijak že? Satelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
RE: hledám opravářeJo eště do Omka jsem volal tam mě řekli, že nic nopravují- jedině vyřizují záruční opravySatelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
@kočičkaAnimal Planet v emu anglicky (holandsky), Astra 19E, 12343H. |
rost
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
RE: hledám opravářezavolej me, zkusil bych to ale jen za predpokladu, ze se v tom nikdo nevrtal. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
Humax DV 1100SDěkuju- mám dva kusy- kde Vám to mám poslat-kdyžtak se to vyhodí. ;) sviňa co už s tým- Humax to je opravdu Humus-příjmače asi na ho..oSatelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
Avico.czDěkuju- volal jsem tam- jak jsem řekl typ příjmače- řekl mě, že na to nic nemá- že to nejde, no jo no Humax- to je prostě humusSatelitní parabola Fuba 105cm, motor Strong. satelitní příjmače Amiko Alien 2 Triple+ Dreambox DM920 UHD, satelitní PC Karta TBS 5925
|
kočička
![]() |
|
RE: hledám opravářeHumax je v pohode, ze to v CR stoji za (nevhodné slovo) je zalezitost jina. Mail na me je r.lnb@seznam.cz |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
![]() |