![]() |
|
klic na fkanazdarek co rikate na Klíč na F konektory BWZ3 oboustranný. je to k necemu nebo vyhozene prachy? |
jarmil2
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 65 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 126 | |
![]() |
|
RE: klic na fkaNa kombinačkách není co posílat, protože s nima umí obvykle každý dělat. Ovšem chápu, že nějaký zvukový inkoust, který do antén víceméně jenom fušuje a nikdy to nebyla jeho profesionální činnost, s tím může mít problém. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: klic na fkas kombinackama si ve 168 ba ani v tom opticum 10x prepinaci ani nehrabnes. nebo jo, ale za cenu takovyho usili, ze se na to kazdej rozumnej muze vyprdnout :)) nekdo na to prijde za tejden, nekdo je tak bohatej, ze si na vedeni sedi 15 let :))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: klic na fkaTo je možný, ale kdybys uměl číst tak zjistíš, že já psal o kombinačkách a obyč. 11 klíči, což bude stačit i na ty tvoje výtvory od EMP :))) |
Pitomec
![]() |
|
RE: klic na fkaeštééé :razz: takáto sranda tu nebola odkedy prestalo fungovať digitv v EMU :))) R^síce si teraz koledujem jednu aj ja, ale je to nádherné... |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
pitomeckoukám, že už sis o mně zjistil kde co. Vidim, že ti STBácký praktiky ještě zůstali. Vidíš, jak jsem tě ty svazáku dobře odhadl už v ůvodu našeho pojednání? :))) :)))Ty jsi borec R^ ! Ty jsi profesionální komediant, hotovej Dostojevskij. ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: klic na fkaV SSM jsem kupodivu nikdy nebyl a zjistit si jméno nějakýho zakomplexovanýho šaška, jenž si hraje na největšího anténního mistra na světě a v reálu neumí zhola nic kromě teoretizování, to zase není tak těžký. |
Pitomec
![]() |
|
Saxonďaľšia názorná ukážka ako sa tu na parabole zbaviť odborníkaVšak je mesiac zaregistrovaný a už vie všetko. Asi za odmenu dostal internet na izbu ,alebo niečo podobné . vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: klic na fkaNo jasně, délka registrace vypovídá o schopnostech dotyčnýho, že? Jenom jsem moc nepochopil, jaký zásluhy třeba u tebe za těch 6 let jsou. |
Pitomec
![]() |
|
RE: klic na fkaA pokud jde o odborníka Saxona, tak jeho schopnosti v oblasti ozvučování a práce v ČRo mu nikdo nebere. Ale antény jsou pouze jeho koníčkem a nikoliv profesí, takže i jeho přístup k určitým věcem je poněkud odlišný, než když se tím musí živit. |
Pitomec
![]() |
|
RE: klic na fkavšak máš možnosť si to zistiť. Máš internet ? máš, tak hľadaj.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: klic na fkaZatím jsem zjistil, že jsou tvoje zásluhy nula. A k tomu nemusím ani moc hledat, stačí si přečíst pár příspěvků, cos tady vypotil. |
Pitomec
![]() |
|
RE: klic na fkamusíš sa viacej snažiť. Skús použiť rozum pitomce a google.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
pitomecCo je na tom špatného, že je to mým koníčkem?Já jsem nikdy nedělal nic, co by nebylo mým koníčkem. Jak jsi přišel na to, že anténařina neni mou profesí? Ty jsi i jako STBák stál za starou belu, proto si šel nejspíš nedobrovolně dělat anténařinu a na jaké úrovni ji děláš, to si předvedl během několika hodin celkem čitelně. Furt čekám, kdy předvedeš něco jiného, než jen bohapustý žvásty, urážky a pomluvy. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: klic na fkaKdybych byl STBák, tak se dneska nejspíš válím někde v ČT nebo ČRo, což jsou státní instituce touto verbeží prolezlý :))) |
Pitomec
![]() |
|
RE: klic na fkaKdepak, tak musí být všichni lustrovaní. Alespoň v Rozhlase ano.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: klic na fkaale pracovné miesta pre všetkých nie su.Top reakce klič na efka. To tá diskuse speje do ... To bol založený thread na vysokej úrovni demencie. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
oneeeeeuž jsme to téma asi vyčerpali. Osobně mám v brašně i Cabelcon a Cavel klíč i kombinačky i 11 klíč. Alespoň si s kombinačkama v ruce na tento tread s úsměvem vzpomenu.V sobotu je na HBO nějakej dobrej koncert, víš o něm? On Air!
|
Saxon
![]() |
|
oneee17:40 25 let Rokenrolové síně slávy - SOBOTAOn Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: klic na fkaJen tak mimochodem, ty fotky černé T90 jsou z ledna 2004, to je strašný, jak ten čas letí... :((On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonpred mesiacom som sa presťahoval do mesta Martin ,do paneláku a ešte nemám nahodený tanier. už to ani nestihnem.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: klic na fkahttp://www.pluska.sk/soubiznis/zo-sveta-zabavy/hudba/rocknrollova-sien-slavy-oslavovala-25-narodeniny.htmlvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: klic na fkaSTB- po 22 letech tato organizace dokáže rozdmychat vášně v témě o 11klíči a kombinačkách,to je neuvěřitelný-realita českého "malomocenství",mame to snad i v genet.kodu ??? :lookaround:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
oneeeeDobrá sestava, jdu to nastavit.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: klic na fkatak toto tema by sme mali dat ako top a vystavovat stale na prvej strane :))) |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 394 |
![]() |
|
RE: klic na fkanetušil jsem jak se dá tímto tématem pobavit..., ale už dlouho jsem neslyšel, že by měl někdo tak trefnou přezdívku :))) :))) :)))Jinak Cabelcony používám už asi 5 let, excentrický šrubovák na ně je super věc a štípací kleště cabelcon na koax taky nejsou marné. Myslím že jsem jich už cca 2000 spotřeboval - a ted mně to došlo - dal jsem za něj o cca. 16 000 Kč více než za F-ka (cabelcon 10 Kč, F-ko 2 Kč). No to jsem ale pitomec... |
zolik645
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 226 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 126 | |
![]() |
|
![]() |