, sekce: DVB-S přijímače |
|
Vantage 7100sZdravím, chcel by som sa opýtať, či niekto neviete poradiť ako mám zoradiť programy n tomto prijímače cez PC. Už som mal zoznam stiahnutý v PC, pomocou Channel editoru som ich poukladal, ale keď som ich nahral do prijímača, zobrazili sa poprehadzované a tie, ktoré som tam prve chcel zmizli a objavili sa tam nové, neznáme, o ktorých som nikdy nepočul. Dúfam, že mi niekto pomôže. Dík ;) |
martin99
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 1 |
|
|
RE: Vantage 7100shttp://vantagefunclub.czVU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
|
|
RE: Vantage 7100sPro základní výběr používám OK - OPT - třídění do FAV.Pro posun a mazání - Menu - Editace kanálů - posun apod. Zatím se mi to osvědčilo protože vidím, který kanál funguje a který ne. Externí editory nepoužívám. Zkuste - ale možná bude trochu záležet na FW - co bude v přijímači. |
Premiumx
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 21 |
|
|
RE: Vantage 7100sCo takhle poslat p.Litzingerovi 30 eček ? Já to kdysi udělal a mám pokoj R^ |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 855 |
|
|
@ decmenJa som urobil to samé a mám tiež pokoj, program ako lusk a som s ním nadmieru spokojný. Problém je v tom, že každý to chce mať zadarmo a bez roboty ako tu Tóno. ;) |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
|
|
RE: Vantage 7100sspolehlivy editor pro HD Vantage si muzes stahnout z tohoto webu. Projdi si horni polozky.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|