![]() |
|
TECHNISAT HD8 SMám problém.Na záznam TV programov využívam HDD TOSHIBA 320GB.Z istého dôvodu som potreboval odpojiť sat.rec.zo sietea aj HDD od sat.receivera.Všetko pri vypnutom stave.Po opätovnom pozapájani sa mi HDD TOSHIBA už neprihlásila k sat.rec.Po pripojení k PC všetko OK.Po pripojení k TECHNISATU nič ani hláška.Hlucho.Formát je NTFS. Za každú radu ďakujem. |
feko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT HD8 SFormat hdd musi byt fat32 nebo tsd. Nfts prijimac nevidi |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
pripojnajprv odpoj disk, zapni TS, chod do menu Recording media organiser a tam potvrd momentalny (ziadny) disk, vyjdes z menu, vypnes (uplne nie len Standby), zapnes a uz za jazdy pripojis USB disk a z preduv (front), teraz by ti mala nabehnut hlaska USb device found, zasa pojdes do toho menu, potvrdis ze mas ten Toshiba disk a uz by to malo chodit. |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT HD8 SAko ho naformátujem do fat32 ked win ponúka iba ntfs? |
feko
![]() |
|
inym toolomtak teda ak ho chces aj zformatovat, inym toolom napr Hiren s CD,prip. prikazovo z CMD: format X: /fs:fat32 - pisem po pamati z iphonu tak skontroluj syntax cez format /? a potom da sa zformatovat aj z Technisatu ako na TSD tak na Fat32; naprv vyberies v menu tam dole posledne ci predposledne Special function, druhe DVR, tam da vybera druha polozka po DVR / DVR+MP2 a to TSD / FAT, potom pojdes do Org. media recorder a das zformatovat. |
krikri
![]() |
|
RE: TECHNISAT HD8 Sz Technisatu sa nedá sformátovať lebo ho nevidí.A 320GB HDD sa nedá sformátovať do fat32. |
feko
![]() |
|
vsetkoco som hore napisal sa da, mam takto Toshibu na 2 casti rozdelenu prva cast 42 GB na TSD a zvysok 256 GB na FAT32 zformatovane najprv v Acronise z Hirenu a potom so to este preformatoval v TechniSate.Ale rob ako uznas za vhodne. Cuz! |
krikri
![]() |
|
RE: TECHNISAT HD8 Sk čomu je dobré mať to na dve časti. |
feko
![]() |
|
@feko dovodyno mam na to viac dovodod: ja bezne nahravam na CompactFlashku zasunutu stale v prijimaci, ta je len 48GB, v TSD formate. Ja preferujem TSD pre nahravanie, je to rychlejsi linux format a koncovu nahravku aj tak musis exportovat z nahravaneho media na externy disk (na druhu partition). Kedze 4? GB je dost malo, tak ked nahravam viac pripajam tento externy disk, kde ale okrem nahravaneho mam odlozene vo FAT aj ine veci. Navyse aj tu CF niekedy potrebujem pouzit v notebooku.( okrem ineho som skusal TSD namountovat v linuxe pre prenesenie chranenych nahravok aby som ich vedel predsalen spracovat) Vtedy cely obsah CF len rychlo prekopirujem na tu TSD particiu a exportujem az ked mam cas na spracovanie. Dam naspat CF, hardisk odpojim, kedze ho pouzivam aj na ine zalohovanie. Viac sa mi paci ked TechniSat je kompaktny, s vlozenym CF, pekne zavrete dvierka, ;-) bez pripojeneho nejakeho externeho harddisku. Tot vsjo :) |
krikri
![]() |
|
RE: TECHNISAT HD8 STak to je zaujiímavé.A teraz mi skús lopaticky vysvetliť ako mám naformátovať ten HDD vo WIN7 to nejde.Je mi divné že TECHNISAT ho nevidí,on by predsa mal ponúknuť formátovanie sám.Bojím sa že je to niečo vážnejšie. |
feko
![]() |
|
![]() |