![]() |
|
tv nova si neplatí satelitviz zpráva na úvodní straně o duplicitním vysílání. To je nova tak "chudá", že si nemůže zaplatit distribuci přes satelit jako ostatní televize? |
Oskarek1
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 562 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
tv nova si neplatí satelitprotože má malou sledovanost ten kdo se chce pobavit u televize tak ať si pustí markýzu a jojku a sem tam primu, nova se zkazila a to minimálně o 70%, nemá žádné filmy jen české nezáživné seriály a dopolednesamá politika a diskuze to patří na čt1 a dál se nebudu vyjadřovat. |
josef1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
RE: tv nova si neplatí satelitoneeeee: To spíš, protože já takový krámy nevedu :))) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
koaxNevim, jak jsi na to přišel s tou Primou - Prima byla na satelitu ještě dřív, než ČT, tehdy ještě na DFS Kopernikus 2.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: tv nova si neplatí satelitKubišek svého času jsem byl vyfocenéj před uplingem primy na žižkově pod maskovacím pláštěm,ale to prosimta nikde neříkaj nebo na valašsku odkud jsem do práglu vandroval by byl total průser a švaru by na žižkově zavřeli jak sudruzi v heřmanicích do kotca...protože po 11.9.2001 je to všude jak za bolševika ,možná ještě horší čert byl tej aljkujdy...před tím jsi sa všude dostal,ale teď je to horší jak za gusty hu.. a ogaři z dx klubu by mohli vypravět.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 671 |
![]() |
|
RE: tv nova si neplatí satelitVelmi rychle se zapomělo, že ze začátku byla na sat pouze čt a prima. O nějaké "nové" se nám ani nezdálo, že tam jsou slováci, si nikdo nedokázal ani představit. A ty zoufalé výkřiky, proč tam nova není a kdy už bude...Najednou je tam všechno a stejně jsme nespokojeni a "tak to má být, tak je to správné..."Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: tv nova si neplatí satelitz tychto "plnoformatovych" nepotrebujem ani jednu, mne staci sport a dokumenty |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: tv nova si neplatí satelitslováci tam byli vždycky. už na 28E tenkrát kdysi dávno. a co se týče spokojenosti s Novou, to snad nemyslíš vážněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortimondto myslíš VTV na 10E, alebo ešte predtým inklinujúce DCTV na 21,5E ? |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: tv nova si neplatí satelitmyslím paket slovak linkVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: tv nova si neplatí satelitEste nezabudajte ne Thor Card Slovakia (ci jak sa to volalo). Tam bezali na 1W TV Global (dneska JOJ) a aj Luna :) |
Raperko
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 334 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |