![]() |
|
xtrend/clark ET9000Ktory image je pouzitelnejsi na tento stroj.Nasiel som PLI a Black Hole ale nemam skusenost s boxom(zatial),dik! ;)Mate ho niekto realne na nete si viem najst teoriu aj sam. :8) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000liquerepresne tak. bud ceny pojdu vyrazne dole alebo nepreda sa nic. je otazne kam az ceny mozu ist..ale v sucasnosti vacsina ludi uz riesi len problem co do hrnca... skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000Visi v lufte poriadna revolucia nie len v europe.Myslim ze ti rengavi teoretici demokracie ked teraz vidia kam vedie vsetko co je postavene na kompromisoch a neznosti asi zacnu chodit po kanaloch.Ale bohuzial to trvalo 22 rokov kym ludia zacinaju zistovat,ze cely november bol dotaciou pre nadnarodne firmy v mene slobody a demokracie.A teraz sa to rozsiruje do arabskych statov,len tam ked zistia podvod budu strielat aj naspat,tam sa prepocitali vo White House.......... :laughing: :bomb:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000plati ale ze akakolvek bude revolucia moc vzdy uchopi len dalsia mafia..a obycajny clovek ten ucet zaplatiskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
Emil Držkatýhele Emile a co praxe s těmito strojky máš?Cvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
Hlada sa xtrend/clarke rechpod 300€ v SK.CZ inak zarobi skopcak! :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
ladinekmám ho zhruba od března, dal jsem si do něj 500GB HDD a vše šlape jak hodinky :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemino jo ,ale kterej ty to vlastně máš?Cvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
ladinekjá mám přímo ten Clarke-Tech, protože ten trochu levnější Xtrend se ještě neprodával :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
EeeeemilBud rad ten xtrend je uz vraj cinska kopia....preto je lacnjesi asi vedia preco.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: xtrend/clark ET9000:))) Nevím co zde pořád řešíte.Jedná se o jeden a ten samí přijímač jen pod jinou značkou.Že je trochu levnější?Co dnes nezlevňuje? :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |