Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

dreamsky NXP256HD

Majitelia tychto prijimačov napište svoje hodnotenie po obrazovej stranke.

baracka
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dreamsky NXP256HD

lepší obraz než ARIVA 200 to má :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

NXP obraz

Ale de to-de to... Na Vitamina sice nemá, ale určitě v HD patří k nadprůměru. U SD se to nedá hodnotit, protože většino se vysílá srančková kvalita.Občas ,když jde něco novějšího ,tak třeba na Primě, nebo i JOj je sd obrázek výborný.
Ale jinak, občas zničehož nic zamrzne; problémy se zápisy na ICE a Irdeto;špatné info o programech...a různé menší masařky. Ale na druhou stranu to vyváží množství dalších-nezmiňovatelných -možností stb..

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

souhlas s jerry00

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

U 1.48 problémy se zápisy nejsou , ano různé menší mušky má .
Dle info ze zahraničních for , tak by se měl brzy objevit nějaký nový soft ...

showboy
Registrace: 7/2008

zápisy

Bohužel tenhle stb (jako i některé jiné) je dost svéhlavý. FW 1.48 byl po dlouhé době zase jeden, u kterého prochází zápisy.Ale bohužel jak komu. Na fórech reportují problémy s ICE a Irdeto kartou. Ale někomu prochází-jinému neprochází...

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

zbavte sa ho kym sa dá, viem o čom pišem tolko softu na sat. prijimač čo ma tento model som ešte nevidel a jeden väčši šmejd ako druhy posledny ktory ako tak šiel bol 1,31 potom to už išlo kdesi do (nevhodné slovo)e .

efendy25
Registrace: 10/2011

Obraz dobrej, ale software je ke zblití, zechcání a zesrání najednou a hlavně to zatím nevypadá na nějaké zlepšení.

Sorry za vulgarity ale tento přijímač bych už nechtěl ani zadarmo.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

kubisek má pravdu verte mu ,ani keby bol jediny sat prijimač na svete .softwerovo to snim nebolo a ani už nikdy nebude v poriadku a to mu predpokladali na začiatku roka že to bude satel. prijimač tohto roku , ani keby mu išli všetky značky prijimačov oproti tak ich dreamsky 256 nikdy nedobehne .

efendy25

No zase přeháníte když se poladí a s posledním fw 1.48 nemám problém G-share,Cccam i CsLink karta irdeto ve čtečce a valí OK nesedím celý den u telky ale když pustím tak koukám tak nevím co máte za problémy.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

ja už žiadne . ja som skušal po soft č. 1,44 a žiadna slava g share som nepoužival lebo to v kuse sekalo len som chcel aby šlapal ako klient a ani to nedokazal 15 až 20 krat za den zamrzol prehrieval sa v kuse mal som 2-ks radšej som ho vymenil za vu+uno . on si žie každy prijimač svojim vlastnym životom . gratulujem ti , že ti ide si štastny človek .

efendy25

No mě by stačilo, kdyby fungovala alespoň taková základní věc, jako je EPG, aby bylo kompletní a ne jen začátek a konec popisu. Nebo, abych nemusel při přidání nového programu a jeho zatřídění do oblíbených vždy celé oblíbené zrušit a znovu vytvořit, jinak bude mít nový program špatné číslo (jiné v seznamu a jiné přes ovladač). Nebo, aby se mi u HBO HD náhodně nepřepnuly zvukové stopy uprostřed filmu.

Ale už brzy také nebudu mít tyto problémy, také pošilhávám po Vu+ UNO.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

no mám pocit že za to že u HBO HD náhodně nepřepnuly zvukové stopy uprostřed filmu memohl NXP256HD ale distributor HBO zpozoroval jsem to taky ale už nevím u jakého filmu

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. :8)

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

Dobře, taky s ním mám podobné problémy, které popisujete, ale někdy jede bez problému, mám pocit že za většinu problémů může jeho přehřívání. Jaký přijímač se stejnými možnostmi zakoupit?

komoca
Registrace: 7/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra