![]() |
|
dreamsky NXP256HDMajitelia tychto prijimačov napište svoje hodnotenie po obrazovej stranke. |
baracka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: dreamsky NXP256HDlepší obraz než ARIVA 200 to má :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
NXP obrazAle de to-de to... Na Vitamina sice nemá, ale určitě v HD patří k nadprůměru. U SD se to nedá hodnotit, protože většino se vysílá srančková kvalita.Občas ,když jde něco novějšího ,tak třeba na Primě, nebo i JOj je sd obrázek výborný.Ale jinak, občas zničehož nic zamrzne; problémy se zápisy na ICE a Irdeto;špatné info o programech...a různé menší masařky. Ale na druhou stranu to vyváží množství dalších-nezmiňovatelných -možností stb.. Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: dreamsky NXP256HDsouhlas s jerry00Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: dreamsky NXP256HDU 1.48 problémy se zápisy nejsou , ano různé menší mušky má .Dle info ze zahraničních for , tak by se měl brzy objevit nějaký nový soft ... |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
zápisyBohužel tenhle stb (jako i některé jiné) je dost svéhlavý. FW 1.48 byl po dlouhé době zase jeden, u kterého prochází zápisy.Ale bohužel jak komu. Na fórech reportují problémy s ICE a Irdeto kartou. Ale někomu prochází-jinému neprochází...Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: dreamsky NXP256HDzbavte sa ho kym sa dá, viem o čom pišem tolko softu na sat. prijimač čo ma tento model som ešte nevidel a jeden väčši šmejd ako druhy posledny ktory ako tak šiel bol 1,31 potom to už išlo kdesi do (nevhodné slovo)e . |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: dreamsky NXP256HDObraz dobrej, ale software je ke zblití, zechcání a zesrání najednou a hlavně to zatím nevypadá na nějaké zlepšení.Sorry za vulgarity ale tento přijímač bych už nechtěl ani zadarmo. Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: dreamsky NXP256HDkubisek má pravdu verte mu ,ani keby bol jediny sat prijimač na svete .softwerovo to snim nebolo a ani už nikdy nebude v poriadku a to mu predpokladali na začiatku roka že to bude satel. prijimač tohto roku , ani keby mu išli všetky značky prijimačov oproti tak ich dreamsky 256 nikdy nedobehne . |
efendy25
![]() |
|
RE: dreamsky NXP256HDNo zase přeháníte když se poladí a s posledním fw 1.48 nemám problém G-share,Cccam i CsLink karta irdeto ve čtečce a valí OK nesedím celý den u telky ale když pustím tak koukám tak nevím co máte za problémy.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: dreamsky NXP256HDja už žiadne . ja som skušal po soft č. 1,44 a žiadna slava g share som nepoužival lebo to v kuse sekalo len som chcel aby šlapal ako klient a ani to nedokazal 15 až 20 krat za den zamrzol prehrieval sa v kuse mal som 2-ks radšej som ho vymenil za vu+uno . on si žie každy prijimač svojim vlastnym životom . gratulujem ti , že ti ide si štastny človek . |
efendy25
![]() |
|
RE: dreamsky NXP256HDNo mě by stačilo, kdyby fungovala alespoň taková základní věc, jako je EPG, aby bylo kompletní a ne jen začátek a konec popisu. Nebo, abych nemusel při přidání nového programu a jeho zatřídění do oblíbených vždy celé oblíbené zrušit a znovu vytvořit, jinak bude mít nový program špatné číslo (jiné v seznamu a jiné přes ovladač). Nebo, aby se mi u HBO HD náhodně nepřepnuly zvukové stopy uprostřed filmu.Ale už brzy také nebudu mít tyto problémy, také pošilhávám po Vu+ UNO. Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: dreamsky NXP256HDno mám pocit že za to že u HBO HD náhodně nepřepnuly zvukové stopy uprostřed filmu memohl NXP256HD ale distributor HBO zpozoroval jsem to taky ale už nevím u jakého filmuDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: dreamsky NXP256HDKdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: dreamsky NXP256HDDobře, taky s ním mám podobné problémy, které popisujete, ale někdy jede bez problému, mám pocit že za většinu problémů může jeho přehřívání. Jaký přijímač se stejnými možnostmi zakoupit? |
komoca
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
![]() |