Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

úbytek signálu DVB-T

Mám problém ohledně úbytku signálu, anténu jsem si natočil podle malé televizky kde mě to sílu signálu ukazovalo 95%(na střeše), bohužel v přízemí mě to ukazuje už jen 45% a obraz se trhá. Co bych mohl použít proti úbtyku signálu?

soldado
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: úbytek signálu DVB-T

Profesionála s patřičným vybavením.

polulin
Registrace: 10/2007

ja sleduju, ze nejvetsi bordel delaj ruznorody sileny IEC konektory, ktery v analogu fungovaly, ale digital primo likvidujou. predej to vsecko na Fka s IEC redukci . zreviduj anteni zasuvky pouzivas li je. mozna ze mas kabel nekde zlomenej, tech mozna muze bejt velka mnozina. ze by si potreboval zesilovac o tom pochybuju. odbornik ti to zmeri , vymeni konektory, zreviduje rozvod. merakem to ma za 10 minut , ty se s tim muzes bezuspechu babrat i nekolik hodin.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

A měl jsi u toho "měření" :laughing: napojenou odpovídající "metráž" použitého kabelu..?Je potřeba úroveň signálu změřit a "dohnat" lepší anténou či její instalací,případně profesionální "dotažení" signálu až k TV... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

RE-soldado

Já viděl na vlastní oči instalaci samodomo,kde si pán otočit zásuvky vstup-výstup a divil se že mu TO nejede.Koaxiál měl samosebou zasádrovaný ve zdi a chtěl se za týden stěhovat.Příští týden k němu jedu montovat satelit a bojím se co si na mě nachystal.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

zkusím ještě natáhnout nová koax-jelikož tady mám ještě starý zelený.

soldado
Registrace: 7/2010

úbytek signálu DVB-T

Napájanie antény si zapol? Kúp Evolve Shark 24ečok a máš po probléme! :)))

pego097
Registrace: 3/2011

pego097

a jinak se máme fajn? psychické zdraví slouží? :laughing:

davidkriz
Registrace: 8/2009

a to maš aky dlhy kabel 100m :) ?proti ubytku možeš použiť priebežny zosilovač na kritie strat v kabli na 100 metre kabla je strata cca 20db a treba vybrať spravny aby nemal velke zosilnenie ak davaš otazku automaticky sa piše aka antena? aky zosik?aky dlhy kabel?ake rozbočovače ak su a ak ti zle ukazuje box silu signalu že ma ukazovatel skokove zmeni ani len nevieš aku maš uroven teraz neni všetko v antenarčine take jednoduche ako si myslia ludia :)))

jopo166
Registrace: 1/2009

pego097

Chcem všetkým poďakovať za takéto "odborné" rady" ala -pego097. Aj vďaka vám mám dosť roboty.

jarosa
Registrace: 12/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra