![]() |
|
TV philips EPG diakritikaPhilips se sat. tunerem, špatně zobrazuje české znaky, vložen posl. soft, nastavena země ČR, neví někdo, zda se to nezmění při změně země nebo jazyka? Jako třeba u Panasoniků..díkyZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Zkusil bychPolsko nebo jestli je tam EAST Europe to jak u které TV zabere.Mám Philipse 2 pouze s DVB-T tunerem-tam je všechno OK při nastavení CZ. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: TV philips EPG diakritikaPrůser je, že při změně nastavení země si už nevezme pův. setting a ladit to znova je na mašli.. ;)Tak jsem myslel, že to má někdo vyzkoušené.. :) Ale obraz je sqělý, sedmičková řada R^ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
TomikTo mas asi novsi model je mozne ze dorabaju soft a este su chybicky.Preto vychadza poslednu dobu viackrat soft na modely 2011 ako napr. na modely 2010 tam uz viac meneje vsetko doladene.Klidek ono to pride. R^Obraz super to mas pravdu! R^ Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: TV philips EPG diakritikaZkusil jsem slovensko, polsko, švédsko finsko :)) je to stejné, musím počkat.Model 7606, i ten ambilight je fajn R^ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomíkjo máš pravdu s tím settingem mě to nedocvaklo.Jinak ty dvě mám řadu 9 a plazma mě už nikdy nesmí do baráku.Ten obraz je vynikající.Taky na ně ze začátku vycházel soft dost často-kolega má pravdu ono to přijde. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: TV philips EPG diakritikaHovor mi o tom... ;) Pouzivam ho sporadicky hlavne ked je nieco k comu sa to hodi a mas cas to aj vychutnat.Samozrejme je uz vecou nastavenia ci pouzivas dynamicky alebo nie a vyberies si farbu a intenzitu to uz vecou vkusu alebo nalady :))) To mas predcasne vianoce?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: TV philips EPG diakritikaNa Samsungu som musel nastaviť Britániu (nelogické) až vtedy bolo EPG v poriadku, po dvoch rokoch,tak skúšaj ďalej.Prišiel na to myslím havana na ab-foru. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: TV philips EPG diakritikaBritánie taky nezabrala :) Už to nezkouším, všechno to znovu nastavovat už mě přestalo bavit ;) A při představě, že bych musel znova dělat i setting pro ten sat. tuner omdlévám.. :))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
TomikSkusal si to EPG aj z netu alebo len z visielaca?Skus ibidve moznosti.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: TV philips EPG diakritikaJen z vysílání když ji nemám připojenou k netu.. :-/Ale zkusím ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
![]() |