![]() |
|
Freesat - nové karty ICE a IrdetoPo třítýdenním maratonu s novými kartami ICE (0d97) přiznali na klientském centru současnou neschopnost aktivovat zápisy pro tento ident. Výměna karty trvala 3 týdny. Zpočátku tvrdili, že problém není u nich, nyní již přiznali, že vzniklý problém nejsou v tuto chvíli schopni řešit. Problém prý bude vyřešen až distribucí karet Irdeto (0653). Do té doby prý zákazníkům nezbývá než počkat. Tak jsem se tady chtěl za své zákazníky zeptat, zda-li tu má někdo podobnou zkušenost... Nechci kritizovat Freesat, technické problémy se mohou objevit u každého, spíš by mě zajímalo, jaké jsou Vaše zkušenosti. Na některou kartu aktuálně umí zaslat jen část zápisů (některé skupiny programů fungují) to jsou karty číselné řady 4149... a na některé (ty jsou podle operátorů klientského centra čisté Irdeto, ale mají také ident 0d97 - takže také ICE) jsou to karty číselné řady 4153..., nejsou schopni zaslat žádný zápis. Je možné, že v tom mají opravdu takový chaos? :OŽádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: Freesat - nové karty ICE a IrdetoMě v tomhle Kocourkově už nic nepřekvapuje. Kvalita zboží a služeb mi leze krkem už na tolik, že se zřejmě poohlédnu po chaloupce u sousedů v Reichu. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Freesat - nové karty ICE a Irdetoto je zvlastne, tie karty su hybridne a pokial viem, na tej starsej rade vedia tiez aktivovat IR pristup pre ciste IR prijimace, tie 415 by mali ist bez nutnosti kontaktu klientskeho centra. znamym vzdy nabehli karty do minuty po telefonate. |
paraman
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: Freesat - nové karty ICE a Irdetozlatej ident ODO2, snad ještě dloouho vydrží ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
2paramanOsobně si myslím, že právě v tom je ten problém! Řada 4153... by měla mít ident 0653 a místo toho má 0d97... Proto také v klientském centru tvrdí, že se jedná o Irdeto... Tím by byla vysvětlena i neprůchodnost zápisů na tuto kartu. Trochu nechápu, jak uvádíš, že může karta Freesatu naběhnout bez kontaktu s klientským centrem... A co už vůbec nevím, zda-li je Freesat schopen aktualizovat firmware karty ze satelitu pomocí OTA...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
![]() |
|
RE: Freesat - nové karty ICE a IrdetoPredajca mi povedal že idem domov už mi to pôjdemal pravdu mám Mascom modul ten je nastavený Cryptoworks,ICE,Irdeto Univerzalný modul, (Cryptoworks,ICE,Irdeto) ako na to (www.mascom.cz) R^ |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
PetrTpovedali mi, ze 415 su predkonfigurovane na IR, kdezto 414 musia v pripade potreby switchnut skrz nejaku aplikaciu |
paraman
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: Freesat - nové karty ICE a Irdetopred rokom ked som aktivoval cryptowork tak som tiež musel volat na upc a do 2-minut mi to nabehlo , proste ak predajca nevolal pred tebou na upc tak pochybujem že tam vôbec volal treba nahlasit čislo karty prepnut na markizu a malo by ti to nabehnut . |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
paramanTotéž tvrdili i mně řada č. 4153 by měla být čisté Irdeto 0653... Na kartě je jednoznačně 0d97 a to je podle mě i důvod nefukčnosti... No nic, zítra má volat technik z Freesatu, uvidíme jaké nabídne řešení... Jen doufám, že nenabídne novou kartu za 3 týdny! To už by asi zákaznice neakceptovala... ;)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
![]() |
|
![]() |