Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Domácí kino HD obraz a zvuk?

volím vhodný HD přijímač do sestavy domácího kina 5.1 složeného z AV zesilovače HarmanKardon 460 a plazmové televize LG 42PK950.
Poradíte? Je vhodné propojení HDMI kabelem pro prostorový zvuk?
Nepoužívám zvláštní funkce. "Stačí mi" kvalitní obraz, rychlé přepínání mezi programy, možnost nahrávání na Flashdisc, správná čeština a bezchybná spolupráce s kartou Skylink výměna.
Technisat Technistar S1 je ta správná volba? Nebo lze vybrat něco vhodného za 5000kč. děkuji

parapaja
Registrace: 11/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Domácí kino HD obraz a zvuk?

Technisat S1 v žádném případě ne. Protože je zbytečně omezen po všech stránkách. Hlavně vadí ta jedna čtečka Conax + jeden CI slot. To není zrovna přístroj do budoucna. V ceně kolem 5.000,- se tady často zmiňuje Argus VIP2

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Medialink Black Panther

super,ještě přijde "ojoj" R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

HDMI pro prostorový zvuk normálně funguje.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

"Technisat S1 v žádném případě ne."
Nesmysl. Já ho mám a jsem spokojen. Pokud bude skutečně používat jen kartu Skylink Výměna, tak přijímač splňuje přesně to co požaduje. Hlavně nekupovat přístupový modul CI+ ale jen CI (třeba Mascom CRW/IR) kvůli nahrávání, resp. možnosti dále nahrávky zpracovávat.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

No tak ať si ho koupí ;)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Propojení DVB/S-Receiver-TV (vše přes HDMI) je to nejrozumnější, co můžeš udělat. Vyhneš se tím spoustě problémů (možné zpoždění zvuku apod.).
Přijímač bych koupil nějaký lepší, minimálně dvoutunerový, s podporou filesystému NTFS (tento má jen FAT32 a nějaký proprietární). Máš našlápnutý receiver, použitelnou TV, tak proč k tomu chceš kupovat levný přijímač?

KamilZ
Registrace: 11/2010

Když použiji osm tisíc zlepší se nabídka?

parapaja

Pro KamilZ

Nechci kupovat levný přijímač. Rád si nechám poradit od těch kteří tomu rozumí. Je zřejmé, že se v dané problematice neorijentuji.
Můžeš uvést konkrétní přístroje podle specifikací co uvádíš. Ďěkuji

parapaja

parapaja: Já zase nechci radit konkrétní přijímač, protože nevím, jaké máš požadavky apod. Doporučuji si prostudovat recenze přijímačů, tím se dostaneš do problematiky (https://www.parabola.cz/r/4/ , http://www.(nevhodné slovo).cz/serialy/recenze-set-top-boxu/ ). Ještě si v google vyhledej "Jak si vybrat (správný) satelitní přijímač" a přečti si to. Uděláš si z toho myslím pěkný závěr a už budeš vědět, na co se zaměřit.
Kdybych měl (nerad) skutečně něco poradit, tak např. TechniSat Digit ISIO S1, nebo (pokud se nebojíš Linuxu), tak Vu+ DUO apod.

KamilZ
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra