![]() |
|
chybně fungující Formula V3v.2.41 v V HUMAXU5500+Zkoušel jsem využít tohoto editoru k uspořadání programů v přijimači, ale načte mi to vždy neúplnou sestavu stanic. Stanice z Czechlinku jsou všechny,( ASTRA 3B) ale z Astry 19,2 mám výpadky celých velkých skupin kanálů. HOBIRD je snad celý. Všechny požadované položky mám (předpokládám) dobře nastavené. I v těchto neúplných seznamech jsem ale navíc nepochopil jak se přesuny stanic provádějí. Možná to souvisí s tou neúplností výpisu. Motor nepoužívám. Má s tím někdo zkušenost ??? |
Bert
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: chybně fungující Formula V3v.2.41 v V HUMA...OMG Formula :-), vzpominam si, ze to byval svyho casu dost nepouzitelnej soft. Zkus se podivat na stranky setedit.de jestli by se tam nenaslo neco co ti bude zarucene fungovat.T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
RE: chybně fungující Formula V3v.2.41 v V HUMA...koukní zde do návodu |
miro2
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
nepouzitelneten editor nestoji za nic, problemy s neupnostou som nemal nikdy, ale pri editacii po par zmenach zamrznutie editora, odporucam urcite zmazat vsetky nepottrebnosti, najlepsie je naladit jednu druzicu stiahnut do pc tam upravit a naladovat naspat takto pokracovat so vsetkymi dalsimi druzicamieste prekontroluj ci mas spravne nastavene ID boxu v editore, setedit je pre starsie modely Humaxov nie pre 5500+ |
tono
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
![]() |