Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

zamrzanie kmitočtu

Mám Kaon K 570. Asi mesiac mi kmitočet 11797 na Astre 23,5 /Joj , Joj plus/ zamrzne. Prehodím na iný kanál a zas to ide. Potom sa to každé 4 -5 min.opakuje. Ostatné kmitočty sú OK. Karta CS Link. Keď som si požičal kartu SkyLink výmena išlo to lepšie. Raz za večer to zmrzlo a potom OK. V Bratislave u firmy Sortec mi povedali, že to nevedia opraviť a prístroj nevzali do opravy. Karta CS Link v poriadku. Neviem si poradiť. Má niekto V ČS a SR návod na riešenie. Nie som počítačovo zdatný-dôchodkový vek. Ďakujem.

Legan
Registrace: 11/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: zamrzanie kmitočtu

Zjevně nastal čas na koupi nového přístroje...

Pitomec
Registrace: 9/2011

kmitocet nemuze zamrzat. leda ze by si dokazal prekonat einsteinovy teorie
zkus jestli se to seka na TA3 ktera je volne
pokud je kvalita signalu v poradku , mel by si zkusit zamenu prijimace. pozvi si nejakeho kolegu duchodce na kavu i s jeho prijimacem ci si ho prohodte na par dnu.
pokud to bude blbnout ve vsech pripadech na vsech antenach, je cas na vymenu , protoze oprava bude na hranici vyhodnosti

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Legan

Sadni do vlaku , za dveatrištvrte hodiny si u mňa v predajni, za tri pivá podla môjho výberu Ti nejaký plnefunkčný K570CX nájdem. ;)

T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log

P 222
Registrace: 1/2006

To poslední je nejlepší. R^ Mám doma ve své dílně s elektronikou taky tento přístroj.Je provozován asi zhruba 3 měsíce a od té doby je v dílně v origo krabici a stojí. CO s nim nevim a jestli ještě funguje na kartu čs link gital také nevim. Zatím nic neřešim. Je v něm oryginál sw, nic jsem nemněnil.Vyhodit??? Do popelnice se vejde je ůplně nový.

koax
Registrace: 2/2008

No, občas se to stává. Pouze s gitalkou/cslink. A jenom na tomto kmitočtu. Dnes mi volal kolega že mu to také začlo dělat. Také se tu o tom někdy psalo. Asi nejlepší možnost nabízí koax. A nebo kartu Skylink (ICE).

HiFiOK
Registrace: 12/2006

A co takhle tovární nastavení.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra