, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
vypověd digi tvmá někdo dobrou radu jak rychle ukončit digi nejlepe k 31.12 jak to napsat, kam to poslat a kam to odvést děkuji (odpovědí typu do popelnice neberu to vím proto to ruším) |
Denis63
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 10 |
|
|
RE: vypověd digi tv:) Tam bych to tedy v tomto případě opravdu neházelZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: vypověd digi tvUž se to zde řešilo několikrát. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
konečněse lidem vrací zrak,po okouzlení digitálem zjišťují,že digitál má více stupnic kvality,brzy se začnou ptát,kde nejlépe ekologicky zlikvidovat ten svůj omyl LCD nebo LED Monitor ve svém omylu,že je to Televize R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
pierrepetrtak ta druhá možnost se nestane, protože LCD omyl není, omyl si v tomto případě ty Rv :laughing: RvNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: vypověd digi tvTo jste mu poradili.Klikni nahoře v diskuzi na vyhledavání, zadej výpověď digi a objeví se ti články s návodem na výpověď..včetně adresy kam to máš poslat doporučeně. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
|
|
RE: vypověd digi tvok ked uz sme pri teme...ako vypovedat T com zmluvu? po dobe viazanosti...nematen ejaku radu? viem ze odist od nich je tazsie ako zo sekty :laughing: :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
pierrepetrR^ R^ Naprosto přesné a trefné. R^ R^Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
RE: vypověd digi tvTakto jsem to poslal poštou já.Nevím jestli je smlouva stejná, já to vypovídal v lednu 2010.---------------------------------------------------------- DIGI Czech Republic, s.r.o. Holandská 854/1 639 00 Brno Věc : Zánik smlouvy č.xxxxxx Na základě Všeobecných podmínek bodu 13.1.4 žádám o výpověď smlouvy č.xxxxx z xx.xx.xxxx . Kopii smlouvy zasílám. Prosím o sdělení, kam mám přijímač s kartou vrátit. --------------------------------------------------------- Pak mi od nich přišel dopis, kam mám přijímač vrátit zpět. čus, Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 993 |
|
|
RE: vypověd digi tvmě stačilo na kus cáru třeba opapíru od hajzlu (ten pevnější) napsat ukončuji využívání těchto ...služeb s tímto číslem smlouvy, žádnou starou jsem neposílal a po nějakém tomměsíci jim to přišlo a vše bylo řádně ukončeno,zda-li jsou změny v ukončování nevím,pro jistotu se mrkni jak všichni radí nemyslim popelnicu! |
zori
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 507 |
|
|
TulenPo dobe viazanosti ich mozes mat na haku,normalne nabehnes tam alebo pisomne.Pripadne pohrozis ,ze ich obvinis ze ta odpocuvali a das to novinarom,teraz je to v mode... :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: vypověd digi tv:laughing: :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
RE: vypověd digi tvVýpoveď tak ako uviedol Jimmy poslať doporučene a potom tam zavolať, či výpoveď evidujú a či je všetko vyrovnané, lebo ten list ako to napísal nepríde až keď sa všetko uhradí. Lebo potom každý čaká a prestane platiť a tak vynikne problém. |
dreamb
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 55 |
|
|
výpověď digiJá jim to ještě posílám i na dodejku. Tím mám v ruce doklad, kdy jim moje výpověď přišla a od kdy běží výpovědní lhůta. Tímto mi odpadá nějaké ověřování na infolince digi, jestli jim výpověď přišla a kdy... |
Petbox
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 68 |
|
|
pověď digi..by mě jen zajímalo z jakýho důvodu to rušíš..? (digi nemám,neměl jsem a ani nechci mít...) |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
|
|
RE: vypověd digi tvTu máš možný vzor.Rušení smlouvy DIGI TV VZOR Adresát DIGI Czech Republic, s.r.o. Spielberk Office Center - budova L Holandská 1 63900 Brno střed Výpověď musíš napsat sám. A poslat to DOPORUČENĚ!!! Návrh: Věc: výpověď smluvního vztahu č.5000000 Tímto vypovídám smluvní vztah číslo smlouvy: 500000 mezi mou osobou a společností DIGI Czech Republic, s.r.o. ke 31.12. 2008. Dle obchodních podmínek, konec měsíční výpovědní lhůty je k 31.1.2009, jelikož se dle obchodních podmínek platí za služby nejméně 10 dnů před začátkem dalšího období, poslední poplatek za služby uhradím k 15.12.2008 a to na měsíc leden 2009. Dále odvolávám okamžitě souhlas s placením služeb prostřednictvím SIPO 612000xxxxx! Odvolávám také souhlas se zpracováním a uchováním osobních údajů ve smyslu § 5 zákona č. 101/200 Sb. o ochraně osobních údajů ke 31.1.2009 Zařízení bude umožněno demontovat po předchozí telefonické domluvě na telefonním čísle uvedeném ve smlouvě. Jinak nemusí být umožněn vstup pověřenému technikovi společnosti DIGI Czech Republic, s.r.o. z důvodu zabezpečení objektu! Tímto považuji smluvní vztah ke 31.1.2009 za řádně ukončený. V případě, že mi bude účtováno za službu i v lednovém SIPU, budu neprodleně informovat ČOI a ČTÚ! Mám Digi TV
|
Jojo45
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 28 |
|
|
RE: vypověd digi tv8.2.13 zajistit nejpozději do 10 dnů od ukončení Smlouvy Technikovi přístup do prostor Místa instalace za účelem demontáže a odebrání Karty a/nebo Technického zařízení (poplatek za demontáž uhradí Uživatel Technikovi dle jeho aktuálního tarifu), nebo ve stejné lhůtě vrátit Technické zařízení Technikovi či společnosti DCZ jiným vhodným způsobem;http://cz.digi.tv/documents/digitv-gtc.pdf |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|