![]() |
|
rozpoznávají TV signál na HDMI?Jakožto majitel staršího crt televizoru by mě zajímalo, jestli současné se LCD TV automaticky přepnou po zapnutí sat. přijímače, který je propojen s TV HDMI kabelem.Tak jako to funguje u scartu. A pokud jo, tak je tato funkce u dnešních TV samozřejmá nebo je třeba si to při výběru nové raději TV pohlídat. Dík. |
rost
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 133 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?ak obe zariadania podporuju CECTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 274 |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?Jak u scartu to nefunguje. Pri zapnuti tv,musis sam zapnut vystup hdmi. Musel by ses dostat na tv do hoteloveho modu,a tam to nastavit. Ale dneska nektere hd sat.primace dokazu i toto. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?veru hdmi ma po p.i.ci obraz ale ako scart nejde AU tv,jedine hotel.mod a to je na nicAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?U některých tv jde nastavit na který vstup se přepne tv při zapnutí, a to by ti snad stačilo.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?@josef84 - nemáš tip které sat přijímače to dokážou byla by to zajímavá informace. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?No ked toto je priorita maju vy robcovia vyhrate!Ved na to staci stlacit 1 x nieco.Nakoniec nefunguje to tak vsade,ze ked to vypnem napr. na hdmi2 tak pri dalsom zapnuti je to zase na hdmi2?U mna ano.Ale je to vec nazoru nic v zlom,i mna je to nepodstatna vec,mna zaujima obraz!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?https://www.parabola.cz/forum/topic-55187/Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?Je to par primacu z certifikatem od skylinku,napr-amiko ird 7800,go sat 7055hd. A je jich vic,treba studovat. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?ja mam LCD LG a plazmu Panasonic a obidve automaticky prepnu na HDMI vstup ak sa na nom objavi signal |
petohl
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?Mám tv Sony a sat Technisat a po prvnim nastaveni tv a sat jsem uz 2 roky dalkovy ovladac od tv nevidel. Nepotrebuji ho. Automaticke zapinani i vypinani, ovladani hlasitosti, txt. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
@zzzjá ale hodlám kombinovat DVB-T a sat příjem, takže tu televizní dálku budu brát do ruky určitě. Mě zajímala situace kdy na TV je puštěno dvb-t a pak zapnu sat. přijímač.Jinak všem díky za odpovědi. |
rost
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?ja jsem byl naopak velice rad ze se to CEC dalo vypnout. Kdyby se mi mela prepinat nebo vypinat televize stale podle toho jaky casovac nahravani se zrovna kde spustil nebo skoncil, tak bych ji asi rozslapal. |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?Záleží to od verzie HDMI na Sat príjmači. Pokial sat neposiela kod tv sa neprepne.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?Mám dva TV Philips, u obou po startu TV naskočí vstup, který tam byl jako poslední při vypnutí.Vyhovuje, žádný problém. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?Vacsina vstupov ano, ale napr BD Player po svojom vypnuti zahaji odpojenie anynet.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?Mám LCD LG a pouze si pamatuje, na čem byla zapnutá minule a tam se opět zapne. Čili když jsem na HDMI, pořád tam zůstává. Ale když se dívám na DVB-T a zapnu přístroj v HDMI vstupu, televize se sama nepřepne. To dělá jen při propojení scart, proto taky dávám scartu přednost. Navíc přepnutí na HDMI trvá několik sekund, kdy to píše, že cosi inicializuje nebo co, je to strašně otravné. Přepnutí na scart vstup je hned a bez čekání. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale HDMI mi přijde tak celkově jako krok zpět. |
Aley
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?Aley, a já se na Tebe zlobím :))) Spousta televizí zabírá na HDMI okamžitě a dokonce i automaticky. Jak je to možné? |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?Letos jsem instaloval cca deset nových TV Panasonic a přepínaly se na aktivní HDMI vstup automaticky všechny.HDMI rozhranní za nic nemůže, jen je třeba kupovat TV s pořádně napsaným SW. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?Popř. aktivovat hotel. mód.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
tomePopř.číst co psali předchůdci |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Aleyscartu dáváš přednost?,no u LCD monitoru se ani nedivím,ale pro jistotu zajdi na oční R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
ha hanoční pták !ten na oční nemusí! |
tonek
![]() |
|
RE: rozpoznávají TV signál na HDMI?:) tonek, máš recht, ale určitě bys to pochopil, kdybys viděl diskuzi mým výpisem..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
tome to bych rádale až vyrostu(a budu zelenej) :))) |
tonek
![]() |
|
tonekjak sem po létech vlezeš,hned je veselo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |