![]() |
|
opäť format HDDod bigj som stiahol SW Partition Magic a naformatoval HDD na fat32.Pripojil k SR Technisat HD8S a nič.SR ho stále nevidí.PC ho vidí a SR nie.Som v koncoch.Pritom USB Key 16GB v SR funguje bez problémov.Ja už fakt neviem čo s tým.A to mi skončilo mesačné predplatné HDplus. |
feko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 156 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: opäť format HDDco ho nedas na ext3?Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: opäť format HDDTechnisat nevie ext3 |
feko
![]() |
|
RE: opäť format HDDFeko zisti si ci ten box nema nejake obmedzenie ohladne diskov,potom aky suborovy system podporuje.Pripadne hladaj na nete tvoju kombinaciu boxu a disku,mozno mal niekto ten isty problem niekde.Hladaj ci nie je velky a box ho neutiahne,ma ext. napajanie alebo nie?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: opäť format HDDten HDD som používal v spojení so SR jeden rok k úplnej spokojnosti.A ako som písal ešte minule potreboval som ho odpojiť od SR po opatovnom pripojení sa nejde prihlásiť.Je mi to záhada. |
feko
![]() |
|
minuleja neviem ze na co sa unuvame tu prispievat ked si to neprecitas!minule sme ti pisali postup ako to usb mas pripajat, urobil si to -skusil si to?! Spredu, v zapnutom stave a zvysok v minulom vlakne!... |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: opäť format HDDurobil som to presne ako si písal asi trikrát. |
feko
![]() |
|
RE: opäť format HDDMožná už to tu bylo, ale napadá mě ještě možnost mechanická vada konektoru USB. Zkoušel jsi při připojeném HDD zahýbat konektorem, nebo ho zapojit přes prodlužku USB? |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: opäť format HDDáno zkúšal a ako píšem USB Key 16GB funguje aj spredu aj zozadu bezproblémov. |
feko
![]() |
|
RE: opäť format HDD1/ technisat má predsa svoje fomrátovanie. Takže buď to sformátuj v prijímači na TSD alebo FAT32, ak máš verziu ktorá už aj formátuje na FAT32 (ako napr. HD8+, u HD8S som v manuále našiel že len prehráva FAT32, nie je tam teda formátovanie. Viem že ti to síce fungovalo, aj NTFS do určitej miery u niekoho funguje, ale nebol to oficiálne podporovaný formát zo začiatku)2/ prečo hľadáš podporu kde-kade po nete a nie tam, kde je treba hľadať? www.omko.cz - utilita na fomrátovanie diskov FAT32 pre Technisaty 3/ ak ten disky vôbec nevie nájsť, asi ti tu sa snažia vysvetliť že problém môže byť aj v USB konektore káblika - síce v PC to ide ale v sate nie. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
re minuleto je tym co som pisal minule ze on ma "natvrdo" pridane zariadenie USB kluc.v stave ked kluc nie je pripojeny musis potvrdit v menu media organizer ze mas nic - ziadne zariadenie. potom vypnut - uplne, vypinacom, zapnut, a s predu za jazdy pripojit disk. vtedy sa az objavy USB device detected ci take nieco, ist opat do media organizeru a dat ho ako vychodzie. Dalsim krokom by bolo zariadenie pripajat zo zadneho usb nech to nespati spredu... |
krikri
![]() |
|
re minuleeste taka vec ma napadla ze niektor prenosne diskym aju 2 usb kable, jeden datovy a druhy pre napajanie, v tom pripade zapoj kratky predlzujuci usb kabel zo zadu na napajanie najprv a ten datovy pripajaj spredu po tom co uz je napajanie a prijimac bezi |
krikri
![]() |
|
RE: opäť format HDDHDD už sformátovaný na fat32 je.Káble aj konektory sú v poriadku fungovalo to všetko jeden rok.Ja som to celé odpojilna hodinu a znova zapojil.Robil som postup aj ako píše"krikri". |
feko
![]() |
|
RE: opäť format HDDJak píše Dagy2, nechej to zformátovat přímo TechniSatem. V PC můžeš max. předtím odstranit všechny oddíly. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
@Pitomecno maly problem je ze v prijimaci filesystem ktory uz (este) nie je Fat32, sformatovat na Fat32 neide.Plati hlavne pre velke HDD-oddiely. Ja som ho najprv sformatoval v PC asi cez Hirens CD na Fat32 (256GB oddiel) a potom to este preformatoval v TS. |
krikri
![]() |
|
RE: opäť format HDDPak dát v PC Odstranit svazek a na HDD žádný souborový systém nebude. |
Pitomec
![]() |
|
RE: opäť format HDDTechnisat ho nevidí nemám čo formátovať. |
feko
![]() |
|
RE: opäť format HDDChápem ťa.Ja mám obdobný problém.Vlastním prijímač OP,ku ktorému mám pripojený HDD, HDD zn.Ver....m500G,STB ho vie identifikovať,nahrávanie v pohode, druhý HDD WD500G,po pripojení sa nerozsvieti,ani ťuk a tiež som ho naformátoval do FAT 32.Neviem ako s tým ďalej. |
brzda
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: opäť format HDDKe Goldenu 9060 jsem připojil 500GB WD, formát lze vybrat mezi FAT32 a NTFS a oboje funguje v pohodě. |
Pitomec
![]() |
|
RE: opäť format HDDáno keď ho SR vidí nie je problém.Ale keď pripojíš HDD a nenapíše ti na TV žiadnu hlášku,ideš do menu SR a v položke "media organizer"nie je zvýraznená žiadna položka tzn.že nemáš čo potvrdiť,tak čo urobíš? |
feko
![]() |
|
RE: opäť format HDDZkusím HDD jinde a pokud funguje, tak se rozloučím se satelitním krámem vydávaným za přijímač a pořídím něco použitelnýho. |
Pitomec
![]() |
|
RE: opäť format HDDHDD v PC funguje a v SR funguje USB Key16GB.TECHNISAT HD8Surčite nieje krám.Pokial nezisťím príčinu nemôžem nič odsudzovať. |
feko
![]() |
|
RE: opäť format HDDPokud nečte HDD, který naopak přečte jiný receiver nebo PC, tak to krám prostě je, i kdyby tam měl 1000 nálepek TechniSat. A nepíšu to moc rád, protože k TechniSatu mám poměrně kladnej vztah, bohužel už to ale asi nebude to co dřív v dobách Digitů apod., který jely nepřetržitě bez změn firmware apod. celý roky bez závad a tuhnutí. |
Pitomec
![]() |
|
RE: opäť format HDDfeko, keď ho zastrčíš do SAT, svieti LEDka na HDD a "vrčí"?Skúsil by som 1/ iný spojovací USB káblik 2/ požičať iné HDD 3/ konečne ho naformátovať utilitkou FAT32 z Omka |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: opäť format HDD1.) Main menu o Settings o Special functions o DVR o File system: FAT322.) Main menu o Recording media organiser o recording volume: (tvoj HDD) 3.) Main menu o Recording media organiser o format filesystem R^ |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: opäť format HDDpre Dagy2:áno LEDka svieti aj HDD vrčí.Kábel je v poriadku v PC funguje všetko OK:Požičať iný nemám skade a naformátovaný je cez Partition Magic.pre brga:bod 1.OK. bod 2 v tejto položke nie je nič zvýraznené tudíž nemám čo potvrdiť.Tým pádom nejde bod 3. |
feko
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |