, sekce: Technika |
|
medialink black pantherprosim vas co mam spravit aby mi stale nezamrzal prijimac ked pozeram nejaky kanal?v poslednom case sa mi to stava casto.musim potom prepat kanal a potom ide.ale pochvili zase zamrzne.dakujem za radu |
mirino200
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 59 |
|
|
RE: medialink black pantherkupiť si iný značkový ,ktorý bude mrznuť aj v lete.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: medialink black pantherNahraj novy sw-v prirucke musi byt know-how.Alebo oslov pierepetra, ten je panther/pozitiv. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
|
|
těžkoradit,mám jich v terénu asi 100,sám ho provozuji asi rok,zatím žádný problém,nevím jakou máš kartu,nebo modul,nebo kde jsi zakoupil přijímač,může mít i vadu,nevím jestli si ho koupil,nebo nechal dodat,nevím nic,moje rada by byla čistá spekulace,rád ti pomohu,ale dodej více informací,nehodlám je z tebe páčit týden R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
RE: medialink black panthermam 2prijimace prepojene.hlavny mi zamrza a ten druhy ide bez problemov.mam kartu skylink irdeto.uz sa mi aj stava ze ak naladim nove kanaly tak stare mi da starych frekvencii ktore uz neplatia.v decembri bude rok co ich mam.robil mi tozivnostnik co robi satelitnu techniku pre nay a ma aj licencie skylink,cslink |
mirino200
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 59 |
|
|
RE: medialink black pantherKontaktuj zivnostnika, dal jsi mu vydelat, at se snazi. |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
|
|
Jira..přesně tak bych poradil,díky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
medialink black pantherProsim vas o radu ohladom Medialink panther alebo Medialink linux. Ide mi hlavne o kvalitu obrazu. Dik. |
MajoG
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 21 |
|
|
to budedotaz na majitele obou,já mám medialink a obraz luxusní,ale chce to oba dva napojit k jednomu vstupu tv a porovnat,jinak jsou to jen dohady R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|