![]() |
|
Humax IRHD5100szdravím všechny na skle! Jen pro zajímavost.Dnes jsem moji zaplatil kreditkou program Film Europe.Vše jsem "stopoval".Po oznámení provedené platbě (na webu Skylink) jsem nechal zapnutý přijímač na onom kanále Film Europe.A po 38 vteřinách zmizel nápis že je program kódován a ten se "otevřel".Chtěl jsem i vyzkoušet,zda-li se "otevře" i na daném kanále a ůplně vpoho.Není potřeba žádné ČT1 atd.Prostě zaplatíš,necháš na "Skylink" frekvenci (jakékoli) a jen čekáš.Jen mne docela zarazila ta rychlost.To jsem fakt nečekal...tak to je asi tak vsjo... :)))_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD5100sA zkus ještě někdy refresh, to budeš teprve zírat..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Tomik535:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: tak to za celou dobu (březen 2011) nebylo potřeba. Zápisy chodí rychle a hlavně spolehlivě.Tak sai tak nějak,víš.Ale já vím,že víš . :)PS dal jsem to sem jen pro "zajímavost",jak rychle po platbě kreditkou je možno sledovat předplacené kanály s tímto přijímačem.Nic víc,nic míň... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96Aspon nieco ide dobre na tom prijmaci :)))Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: Humax IRHD5100sa nezapomeň, že to jede v IRDETUnikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
pepiinoJe to mi jasny ;)Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
@zdenoqano,"je to mi jasny",jak píšeš :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Aspoň něco co běží víc než dobře v Irdeto tehle příjimač má,coš je dle mého nejdůležitější co se týče přijímačů.Zaplatíš a hned to tam máš... :bigeyes:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96U CW na všech frekvencích nemusí být vysílané EMM pro daného operátora. Tzn. že se Ti mohlo stát že by se to to přes program Film Europe nerozeběhlo, ale přes ČT1 ano. U Irdeta je to jinak tak není potřeba přes ČT1 a stačí jak píšeš nechat to na jakékoliv frekvenci daného operátora |
Fire
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 250 |
![]() |
|
@Fireano,přesně jak píšeš a právě proto jsem to "hodil na sklo",atˇ i ostatní vědí,jak to vlastně funguje s tímto přijímačem..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96no ono nejde o přijímač, ale o kodovací systém buď Irdeto nebo CW |
Fire
![]() |
|
@Fireasi si mne nepochopil,ale neva.Vím že je rozdíl v kod.systeméch,ale mne šlo především o tenhle poznatek,co se týče daného přijímače.Nic víc,nic míň. :8)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96možná jsem nepochopil já tebe možný Ty mě. Snažil jsem se Ti říct, že ten poznatek se netýká konkrétního boxu, ale je způsoben typem kodování. |
Fire
![]() |
|
@jamess96V čem spočíval ten poznatek co se týče daného přijímače ? :-) |
Fire
![]() |
|
@Firejen pro zajímavost jsem dal průběh předplacení,programu a reakci providera (Skylink) s tímto přijímačem(Skylink Ready).Je docela dost lidí,kteří ho mají,nebo o něm uvažují,tak proto tady "tohle".Snad jsem to písnul srozumitelněji,než předtím...By to prostě můj "malý test" tohoto přijímače se Skylink kartou Irdeto.Moc mne zajímalo,jak se věci mají a fakt mne to překvaplo-kladně..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@Firebtw: ale myslím,že se stejně "chápeme" navzájem :laughing: :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96jasně to určitě beru a je to smysluplný příspěvek. A přesto je to dáno i kodovacím systémem a nejenom přijímačem(rychlost zápisu) to na kterém je to programu pak už je zcela věc kodovacího systému. V každém případě jsem rád, že jsi mě objasnil jak jsi to myslel :-) |
Fire
![]() |
|
@Firejasně chlape !!§ R^ R^ R^_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
![]() |