![]() |
|
OCTAGON_SF918_SEplus_HD_DIFFERENCEUž máte někdo tohoto němce? |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
![]() |
|
RE:OCTAGON_SF918_SEplus_HD_DIFFERENCE:8) pokud myslíš HDBOX 7110 tak ano, je dobře vyladěný a určitě uspokojí potřeby uživatelů, dále nebudu nic publikovat, z důvodu zdejších "takových" čtenářů a to nemyslím nějaký hack, či něco podobného, prostě jde mi o čistou kvalitu a výkon úměrný vynaloženým pěnězům a to do 2400,- Kč za ksPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
to:BabuiNa stránkách Octagon.de,je přímo odkaz na tento stroj...tak nevím.... |
grower
![]() |
|
RE: OCTAGON_SF918_SEplus_HD_DIFFERENCEKoukal jsem se na to,je to Linux.Po čem to střílej?? |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: OCTAGON_SF918_SEplus_HD_DIFFERENCEU nás se prodávají pod značkou HDBOX 7110, 8000 ...cenově do tří tisíc... ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: OCTAGON_SF918_SEplus_HD_DIFFERENCEOctagon je klon, Fortis je originál, tedy HDBOX, klidně si kupte je to stejné možná pouze dražší,bez problémů můžete měnit loadery strojů jak se zlíbí, není v tom žádný rozdíl Octagon je červený Fortis a klony modrý...(myslím zobrazení menu a infolišta). Ano je to linux, ale uživateli, který použije MCAS na kartičku (jakoukoliv) nic jiného nepotřebuje, protože další vychytávky jsou již obsaženy v podmenu, takže nemusí mít znalost co do pluginu dát, ale již obsahuje Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: OCTAGON_SF918_SEplus_HD_DIFFERENCEJe to tedy podobné(přibližně)jako Pingula,ale ten má spark+E2,tak že SW je lepší. :) |
zzaner
![]() |
|
@zzanerAhoj,už jsi přeřadil na jiné stroje? Vždy jsi byl zastánce Octagonu..... :))) |
grower
![]() |
|
RE: OCTAGON_SF918_SEplus_HD_DIFFERENCEJá na něj nedám stále dopustit,stále slouží celkem dobře.Jen jsem si chtěl zkusit Linux a šáhnul jsem celkem dobře!! :) |
zzaner
![]() |
|
@zzanerok........ :))) |
grower
![]() |
|
@zzanerno,asi tak...ja kupuji taky novej stroj Dream 800HD Se. |
grower