![]() |
|
OPTICBOX 7750 HDCICX+irdetoměl bych dotaz na znalé tohoto přístroje,funguje v něm bez problémů ve čtečce skylink irdeto karta?,není to pro mě,já tyhle značky nemusím a ani je neznám,děkuji za informaci R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE:OPTICBOX 7750 HDCICX+irdetokdyž nemusíš, tak každý den v noci... nic pořád nepiš Rv :laughing: Rvje to jak u ... Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
Babuinauč se číst a pak reaguj"není to pro mě" R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE:OPTICBOX 7750 HDCICX+irdetoale já to četl "umím číst-jinak bych nepsal" Rv :laughing: RvPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
asi ne"měl bych dotaz na znalé tohoto přístroje",jsi znalý a chceš odpovědět?,jestli ne ,neza.sí.rej to tady R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrsamozřejmě, že vím o tomto strojhi vše, ale němám rád komerčáky, jo a bavím se dobře Rv :laughing: RvPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
pierrepetrstroji,nemám Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
![]() |