![]() |
|
Astra 2D - Velka BritanieProsim Vas, temer vubec se v tomhle nevyznam,...co budu potrebovat, pokud chci sledovat BBC, Channel 4 apod?Diky |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: Astra 2D - Velka BritanieVelkou parabolu, to je jedine co je potreba specieniho. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Astra 2D - Velka BritanievortimondaPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
Babuico hulíš?,jedna perla za druhou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
Astra 2D - Velka BritanieUrčitě TV, Sat příjmač,nějaký kabel a parabolu (podle toho okud jsi )od 140+ . :laughing:(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
pierrepetrmusím se smát... po takové době se zde vyjadřuji na Tvé denně noční příspěvky, tedy reakce a jsem hotový , ale rozumním tomu nějak se přece musíte živit...Nekouřím, nehulím, piji dobré víno...(ale ne za 39,90,- Kč v akci :laughing: ) Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: Astra 2D - Velka Britanie:))) já mám nejradši MBC2 z Dubaie. sleduju to od prvního měsíce vysílání, to byl rok 2002. mBC tou dobou vysílala z Londýna a dávali tam kromě filmů taky seriály, večerní zprávy a o víkendech fotbal. a tou dobou byl ještě internet jenom pro horních 10.000. takže první příspěvek jsem napsal v roce 2005 na konkurenční fórumVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
nějak sipřebral,to se stane u kvalitních značek R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Astra 2D - Velka Britaniedobrá práce R^Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
@Babuimejl na mě máš a vánoce za dveřmi tak radost pro Tebe a Babuiku pls: aktuální adresa mi chybí..Letos jedem PSBFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
pierrepetrne , jen čekám na půlnoc...dnes nepiji, mám zítra pracovní den Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
skohyAhoooooooj , kamaráde, no to je něco kolik dobrých lidí sleduje toto fórum... dal jsem PC synovi a mám Desktop, prosím připomeň se mi, díky BobPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
@Babui87skohy@seznam.cz jen tak pro připomenutíFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
@skohyje to tam.... díky BobPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: Astra 2D - Velka Britanietakže moje rada zní přeorientovat se na ty Araby. mnohem lepší program, jestli máš zájem o angličtinu. ten program je natolik kvalitní, že zastíní snadno nejednu evropskou pay-tv. o HBO ani nemluvěVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
To: martin09Ak myslis ze ides do UK a tam...Tak: 1) hocijaky MPEG 2 prijimac, ktory nasinec uz odklada do garaze, pretoze kazdy chce kvalitu v MPEG 4 :laughing: 2) hocijaky DVB-T prijimac (minule boli v TESCu za 10 Eurace) Anteny (terestricke) su na kazdom dome a signal silny... Satelitne skydish su skoro na kazdom druhom dome..., pretoze ludia si to neberu ked sa stahuju. Jednak monteri ich davaju vysoko a potom su zdarama a sky ich neberie ako tie nase zobracke platformu (Freesat ci Digi). Signal je silny, vsak druzice skvaria ostrovy na plne gule, takze ziadnu velku antenu netreba :))) . Ak myslis UK stanice v Ceskoslovensku, tak na zapade CR od ca. 80cm a na vychodnom cipe SR to s odretymi usami slape na 2.5m. Bleb pocasie, ci hodina prijmu prijem nijak neulahcuju...najma cim ides vychodnejsie, tym zlozitejsie. Iba nezabudni, ze tu su ine zastrcky, voda tu ide osobitne studena a tepla a libra nikdy nie je jedna ale viac podal toho, do akej oblasti ides....a v S. Irsku si uzijes aj vypalene auta, policajne razie, poulicne nepokoje a policajtov na uliciach so sapikmi. ;P http://imageshack.us/photo/my-images/210/p1080117r.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/834/p1080121l.jpg/ ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
RE: Astra 2D - Velka BritanieJinak když už jsme u těch off-topic témat. Dneska jsem zkoušel Windows 8 a větší shit jsem v životě neviděl. Všichni se vyptávají na fórech jak to zku*vený Metro vypnout. To je něco neuvěřitelnýho. Tak jsem zkoušel Linux Mint a moc se mi to líbilo, víc než Ubuntu. Ale nějak prostě se mi nedaří přehrávat video bez tzv. tearing efektu (nevím jak se to nazývá česky). A takových stížností jsem našel víc, takže nakonec jsem zakotvil u Xubuntu kde to funguje v pohodě.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Astra 2D - Velka BritanieJo a taky jsem zkoušel Apple Hackintosh :))) konkrétně iATKOS L2. Ale to je fakt pro silný nervy jako. Pokud tedy k tomu není přímo odpovídající hardware. Což já bohužel mám grafiku, která není z těch nejvhodnějších.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortiAhoj,nevis jestli uz je moznost sehnani ovladace na ubuntu skystar 2 usb.jestli se to za rok hejblo.dikdvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: Astra 2D - Velka Britanienevím. já mám Skystar HD2 (PCI) a ta je v poslední verzi a už několika dřívějších přímo podporovaná bez instalace čehokoliv. přímo se dá nainstalovat Kaffeine player a chodí to. v obou verzích 64- i 32-Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Astra 2D - Velka Britanie:)) dival jsem se na nejake ty arabske, pokud s tim teda mate zkusenost a jsou vetsinu casu anglicky (o to mi hlavne jde), poradte jake kanaly jedou a predpokladam podle informaci z internetu, ze asi ze satelitu Badr 4 a postaci mi 90cm parabola.... dik za rady :) |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
![]() |