![]() |
|
Technibox sir nemá někdo firmware?Ahoj, koupil jsem po dobrých zkušenostech s technisatem s odpuštěním tenhle krám a s novou kartou skylink výměna mě na Kódovaných kanálech vítá pouze nápis E107-04 aktuálně kódováno. Ať dělám co dělám resetuju ... kartu jsem už z dlouhý chvíle rozchodil i na starým dobrým Tech.Digit S2. Mám pocit podle některých recenzí a diskuzí , že tam mám nějaký starší FW...není tam třeba nabídka vypnutí stand by a další rozdíly. Mám kabel rs232, ale nemůžu sehnat FW. Teď čekám bouřlivou diskuzi o tom jakej je to krám a že ho mám vrátit ... :))) tím mi ale nepomůžete...kdyby někdo FW měl prosím pošlete na supermuf.alias@tiscali.cz dík |
supermuf
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Technibox sir nemá někdo firmware?Proč čekáš bouřlivou diskuzi? Známý si ho taky koupil a je s ním až na pomalé dálkové ovládání spokojen. K tomu Firmwaru, pokud ho nenajdeš na Technisat stránkách a nejde stáhnout ani ze satelitu, tak ho prostě ještě nevydali. Aby jsi měl jistotu, zavolej si do Omka, řeknou ti to docela přesně.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Technibox sir nemá někdo firmware?Nemusí nikam volat, stačí když to vyreklamuje u prodejce. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
Technibox sir nemá někdo firmwareMůžu potvrdit, že se jedná o kvalitní přístroj, kterým mám více jak půl roku a jede bez problémů. Nový firmware jsem ještě k ničemu nepotřeboval a nevím jestli je vůbec k dispozici. |
leošek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
Technibox sirmam přes rok a jsem spokojený. Samozřejmě neočekávám od něj to co od přijímače za 10 tisíc. Firmware neseženeš-ani ho nepotřebuješ,vše pracuje jak má! Pokud chceš špičkový přijímač,přátelé na foru ti jistě poradí. |
mirek1945
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Technibox sir nemá někdo firmware?V dané cenové relaci kolem třech tisíc lze pořídit podstatně lepší a vybavenější přijímač než uváděný Technišrot SIR ;) :))) , ten by byl i za dvojku drahej :lookaround:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
VyřešenoTak po konzultaci s Omkem jsem ten šmejd vrátil. Hurááá :dead: |
supermuf
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |