Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Coolstream NEO

Zdravím.Tento přijímač mám 4 dny.Linux je pro mě španělská vesnice.Měl jsem tam origo FW 2.04 a chtěl jsem přehrát image na BluePeer 1.6.Ukázal,že se nahrál v pořádku,restartoval a od té doby na displeji svítí BOOT KERNEL a na nic nereaguje.Nespojím se ani přes FTP.Skoušel jsem i záchranný nástroj,ale nereaguje.Nevíte co s tím?
Ještě vás chci poprosit o odkazy,kde se naučím základy práce na linuxovém přijímači.Nevím zhola nic.Pár stránek jsem našel,ale tam je to spíš pro pokročilé.Chci něco pro úplné začátečníky.Děkuji.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Coolstream NEO

Na zachranny nastroj si musis pockat, kedze od 2.04 je uplne novy kernel

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

co ma spolocne kernel so zachrannym nastrojom,ze ? sak da starsiu verziu.
inak - ja by som nedaval starsi bluepeer ,Original 2.04. ide dobre. A nastroje aj s popisom su na satdigitalne.cz .

grantec
Registrace: 3/2007

No jo,aletam nejde nahrát vůbec nic. Vyměnil jsem tři flešky,fw 2.03 i2.04 a stále BOOT. Asi půjde do popelnice :)))

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra