![]() |
|
Probblém s Registrací staré TT KartyDobrý den, rád bych vyměnil babičce starou TT Kartu Standart za novou ICE Kartu Výměna. Jenže při registraci TT se mi napíše, že karta je již zaregistrována a přitom si nikdo z nás není vědom, že by jí někdo registroval. Můžete mi někdo poradit jak postupovat ? Není to tím, že je to už starší karta (číslo začíná ale na 03436..) |
xxxcz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Probblém s Registrací staré TT KartyNie je zaregistrovana cez web. Treba tam napisat email |
RoboZM1
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Probblém s Registrací staré TT KartyV případě dotazů navštivte www.skylink.cz nebo www.skylink.skpřípadně nás telefonicky kontaktujte . Děkujeme, že používáte naše služby. Zákaznický servis, Skylink volání z ČR 595 694 310 volání z SR 02/49 220 354 email: skylink@skylink.cz :8) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: Probblém s Registrací staré TT KartyUrčite je zaregistrovaná,len Ste už zabudli,že sa také niečo dialo.Dá sa zriadiť aj účet,ak nemá,dá sa všeličo porobiť cez net.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Probblém s Registrací staré TT KartyZkusil bych nejdříve vytvořit zákaznický účet k registrované kartě. Já jsem také kdysi kartu registroval poštou a pak jsem následně později vytvářel zákaznický účet. Zkuste zde:https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/GOB_ChangeLang.do?language=CZ a pak volba "Získat zákaznický účet". Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Probblém s Registrací staré TT Kartynájdi si v okolí firmu, ktorá má prístup k aktivačnému webu Skylink, uveď im obe čísla kariet a oni ti to vymenia. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Probblém s Registrací staré TT KartyKartu babička získala před 3 lety, když panelák instaloval na střechu společnou parabolu a všichni obyvatelé paneláku odhlásili kabelovku. Přijímač a kartu dostala od montážní firmy, v dokumentech, co k tomu dostala není nikde ani zmínka, že by byla zaregistrovaná a já jsem si jist,že jsem jí neregistroval(při využití funkce zapomenuté heslo mail nepřijde). Takže asi by bylo nejlepší napsat na skylink@skylink.cz , jelikož bych byl radši, aby babička měla zákaznický účet a v průběhu akce bych jí zaplatil CS Film. |
xxxcz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE:Problém s registrací staré karty TTPodobný problém jsem měl i já,karta byla registrována na příbuznou,ale ta letos zemřela a mela kartu registrovanou klasicky poštou a tam byl i její puvodní mail,kam jsem nezanl heslo!Koupil jsem kartu výměna a vyplnil jsem priloženou preihlášku ke registraci karty a tam jsem napsal již nový svuj mail adresu a poslal jsem to mailem na adresu skylink@skylink.cz a hned ráno druhý den to zaregistrovali a zaktivovali novou kartu výmenu a taky zmenili puvodní mail na muj nový mail a pak jsem na kliknul na zapomenuté heslo a obratem jsem dostal nové heslo do registrace skylinku,kde jem si ve snvém konte potom provedl úpravy udajú na karte a tam se dá potom provádeť vše ohledem karty včetne placení za programy a podobne! Tam se ti taky objeví i bonus 600,.Kč za výmenu,který si potom musíš vymenit za nejaké predplatné programu!!! To same ti muze provest i autorizovaný prodejce u sebe v prodejne pokud ma pristup do systému Skylinku!!! |
TIBI
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 151 |
![]() |
|
RE: Probblém s Registrací staré TT KartyVeď som vyžšie už napísal,že sa to dá všetko cez net porobiť,len treba vedieť ,čo porobiť.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
xxxczNenapsal jsi to hlavní a divím se že si toho nikdo nevšiml a totiž jaký přijímač tvá babička vlastní. Aby se pak z té výměny karty pro ni nestala noční můra.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Probblém s Registrací staré TT KartyHlavně nenapsal, proč tu kartu chce vlastně měnit a mám takový tušení, že to neví ani on sám :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
![]() |